זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם קמח, תמצית ונילן, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא משהו. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת קלאסי, ו עוגות קטיפה אדומות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן קל וקמח שלוש 9 על ידי 1 1/2 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, מלח, אבקת קקאו. בקערה גדולה אחרת, לטאטא יחד את השמן, חלב חמאה, ביצים, צבע מאכל, חומץ, וניל.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון
אבקת קקאו
סודה לשתייה
חלב-חמאה
וניל
חומץ
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
באמצעות מיקסר עומד, לערבב את החומרים יבשים לתוך החומרים הרטובים עד רק בשילוב הבלילה חלקה נוצרת.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
מחלקים את הבלילה עוגה באופן שווה בין מחבתות עוגה מוכנות.
6
מניחים את המחבתות בתנור במרווחים שווים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
אופים, מסובבים את המחבתות באמצע הבישול, עד שהעוגה מתרחקת מהצד של המחבתות, וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
8
הסר את העוגות מהתנור ולהפעיל סכין סביב הקצוות כדי לשחרר אותם מן הצדדים של המחבתות. אחד בכל פעם, להפוך את העוגות על צלחת ולאחר מכן להפוך אותם מחדש על מתלה קירור, מעוגל-צדדים למעלה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
סכין
תנור
9
בואו להתקרר לחלוטין.
10
תזגגי את העוגה.
11
מניחים שכבה 1, מעוגל בצד למטה, באמצע דוכן עוגה מסתובבת. באמצעות סכין צבעים או מרית אופסט להפיץ חלק ציפוי גבינת שמנת מעל החלק העליון של העוגה. (
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנת
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
סכין צבעים
12
מורחים מספיק ציפוי כדי להפוך 1/4 ל 1/2 אינץ ' שכבה.) בזהירות להגדיר שכבה נוספת על גבי, מעוגל בצד למטה, וחוזר חלילה. למעלה עם השכבה הנותרת ולכסות את העוגה כולה עם שאר הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
13
מפזרים את החלק העליון עם אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
14
במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, או עם מערבל חשמלי מוחזק ביד בקערה גדולה, לערבב את גבינת שמנת, סוכר, וחמאה במהירות נמוכה עד משולב. להגביר את המהירות גבוהה, ומערבבים עד אור ורך, על 5 דקות. (מדי פעם לכבות את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מרית
בלנדר
קערה
15
להפחית את המהירות של המיקסר נמוך.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
16
מוסיפים את הוניל, מעלים את המהירות לגבוה ומערבבים בקצרה עד פלאפי (לגרד את הקערה מדי פעם). לאחסן במקרר עד נוקשה במקצת, לפני השימוש. ניתן לאחסן במקרר במשך 3 ימים.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.