עוגת קילו תפוחים
עוגת פאונד תפוח הוא קינוח המשמש 16. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 444 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח עוגה, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קילו תפוחים, עוגת קילו תפוחים קרמל, ו עוגת קילו סיידר תפוחים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
תנו לביצים, החלב והחמאה להגיע לטמפרטורת החדר על השיש לפני שמתחילים. (חמאה הולך על הדלפק האחרון.)
מחממים את מחבת הבונד עם 1 כף חמאה, ואז מוסיפים 2 כפות קמח ומנערים ומקישים לציפוי פנים התבנית; מניחים בצד.
שים את קוביות התפוחים בקערה עם הקינמון ומיץ הלימון. בקערה גדולה או לעמוד מיקסר מוסיפים את החמאה 2 כוסות סוכר והיכו עד שהתערובת חלקה.
מוסיפים את החלמונים, 1 בכל פעם, ומערבבים לשילוב מלא לפני הוספת הבא. התערובת תהפוך לצבע בהיר מאוד.
מוסיפים את החלב ואת התמציות ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה 3 כוסות קמח יחד עם אבקת האפייה ומערבבים עד להטמעה.
בקערה יבשה ונקייה נפרדת, הקציפו את החלבונים לקצף, ואז הוסיפו את 1/2 כוס הסוכר שנותרה והקציפו עד שנוצרות פסגות מבריקות ורכות כשמוציאים את המטרפה מהלבנים. מקפלים את זה בעדינות לבלילת העוגה.
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה. מסדרים את התפוחים במרכז הטבעת מסביב, בטוחים שהם לא נוגעים בקצה החיצוני או הפנימי של התבנית.
יוצקים את הבלילה הנותרים ואופים במשך שעה 1 ו 30 דקות.
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים לחלוטין. הניחו צלחת גדולה או צלחת עוגה על גבי התבנית, ואז החזיקו את שניהם יחד, הפכו אותם כך שהתחתית המעוקלת של תבנית החבילה תהיה בחלקה העליון והצלחת מונחת על משטח ישר. מוציאים לאט את התבנית מהעוגה על ידי הרמתה ישר למעלה. פורסים ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת פאונד בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "