קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קילו תפוחים

עוגת קילו תפוחים
עוגת פאונד תפוח הוא קינוח המשמש 16. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 444 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח עוגה, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קילו תפוחים, עוגת קילו תפוחים קרמל, ו עוגת קילו סיידר תפוחים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
תנו לביצים, החלב והחמאה להגיע לטמפרטורת החדר על השיש לפני שמתחילים. (חמאה הולך על הדלפק האחרון.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
מחממים את מחבת הבונד עם 1 כף חמאה, ואז מוסיפים 2 כפות קמח ומנערים ומקישים לציפוי פנים התבנית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
5
שים את קוביות התפוחים בקערה עם הקינמון ומיץ הלימון. בקערה גדולה או לעמוד מיקסר מוסיפים את החמאה 2 כוסות סוכר והיכו עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים את החלמונים, 1 בכל פעם, ומערבבים לשילוב מלא לפני הוספת הבא. התערובת תהפוך לצבע בהיר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
7
מוסיפים את החלב ואת התמציות ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה 3 כוסות קמח יחד עם אבקת האפייה ומערבבים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
8
בקערה יבשה ונקייה נפרדת, הקציפו את החלבונים לקצף, ואז הוסיפו את 1/2 כוס הסוכר שנותרה והקציפו עד שנוצרות פסגות מבריקות ורכות כשמוציאים את המטרפה מהלבנים. מקפלים את זה בעדינות לבלילת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה. מסדרים את התפוחים במרכז הטבעת מסביב, בטוחים שהם לא נוגעים בקצה החיצוני או הפנימי של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים את הבלילה הנותרים ואופים במשך שעה 1 ו 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים לחלוטין. הניחו צלחת גדולה או צלחת עוגה על גבי התבנית, ואז החזיקו את שניהם יחד, הפכו אותם כך שהתחתית המעוקלת של תבנית החבילה תהיה בחלקה העליון והצלחת מונחת על משטח ישר. מוציאים לאט את התבנית מהעוגה על ידי הרמתה ישר למעלה. פורסים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת פאונד בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "