עוגת פאונד תפוח הוא קינוח המשמש 16. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 444 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח עוגה, חלב חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קילו תפוחים, עוגת קילו תפוחים קרמל, ו עוגת קילו סיידר תפוחים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
תנו לביצים, החלב והחמאה להגיע לטמפרטורת החדר על השיש לפני שמתחילים. (חמאה הולך על הדלפק האחרון.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
מחממים את מחבת הבונד עם 1 כף חמאה, ואז מוסיפים 2 כפות קמח ומנערים ומקישים לציפוי פנים התבנית; מניחים בצד.
בקערה יבשה ונקייה נפרדת, הקציפו את החלבונים לקצף, ואז הוסיפו את 1/2 כוס הסוכר שנותרה והקציפו עד שנוצרות פסגות מבריקות ורכות כשמוציאים את המטרפה מהלבנים. מקפלים את זה בעדינות לבלילת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה. מסדרים את התפוחים במרכז הטבעת מסביב, בטוחים שהם לא נוגעים בקצה החיצוני או הפנימי של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים את הבלילה הנותרים ואופים במשך שעה 1 ו 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים לחלוטין. הניחו צלחת גדולה או צלחת עוגה על גבי התבנית, ואז החזיקו את שניהם יחד, הפכו אותם כך שהתחתית המעוקלת של תבנית החבילה תהיה בחלקה העליון והצלחת מונחת על משטח ישר. מוציאים לאט את התבנית מהעוגה על ידי הרמתה ישר למעלה. פורסים ומגישים.
עוגת פאונד בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "