עוגת קינמון חמאתי
אם יש לכם חלב, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. . וזה די גרוע. נסו מאפינס קינמון חמאתי, פנקייק תפוח קינמון חמאתי (עבור סטיב), ו פנקייק קינמון עם ציפוי תפוח חמאתי חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח קל מחבת 10 אינץ'. מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, 1 כפית קינמון טחון ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח קיצור, 1 1/3 כוסות סוכר לבן 1/2 כפית וניל עד אור ורך.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים לפחות 1 דקה אחרי כל ביצה. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם החלב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה תיל.
הסר עוגה מהמחבת בזמן שהוא עדיין חם, ולחורר חורים סביב החלק העליון של העוגה עם מזלג.
יוצקים את סירופ הקינמון החם לתוך החורים ועל גבי הצדדים של העוגה.
כדי להפוך סירופ קינמון: בסיר, לשלב 1/2 כוס סוכר לבן, חמאה, מים, 1 כפית וניל 3/4 כפיות קינמון טחון.
מחממים ומערבבים עד שהחמאה נמסה.