עוגת קישואים
עוגת קישואים לוקח מסביב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 726 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שמן צמחי, סוכר, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת קישואים, עוגת קישואים, ו עוגת קישואים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו קמח, סוכר, קינמון, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת מערבבים שמן, ביצים ווניל; מוסיפים לתערובת הקמח ומקציפים.
מוסיפים קישואים; מערבבים היטב. מקפלים פנימה אגוזים.
יוצקים לשלושה משומנים היטב 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום 325 למשך 30-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי מקציפים גבינת שמנת וחמאה; מערבבים פנימה סוכר ווניל. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. פרוסט בין שכבות העליון ואת הצדדים של העוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.