עוגת קישואים אני
עוגת קישואים אני צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 856 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, תמצית vanillan, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת קישואים, עוגת קישואים, ו עוגת קישואים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז קל וקמח שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
בקערה בינונית מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון, סוכר לבן ומלח.
בקערה אחרת, להכות ביצים, שמן צמחי, ו 1 כפית וניל יחד.
יוצקים לתערובת ביצים לתוך תערובת הקמח ומערבבים היטב. מערבבים את הקישואים הקרועים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שבוחן מוכנס לתוך כל שכבה יוצא נקי, כ -25 דקות. אפשר לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתהפך על מתלה תיל ולאפשר להתקרר לחלוטין.
כדי להכין ציפוי: מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד חלקה.
מוסיף את הסוכר של קונדיטור, קצת בכל פעם, ומכה עד חלקה. מערבבים 2 כפיות וניל.
מורחים בין שכבות עוגה וערימה כדי להפוך את עוגת 3 שכבות.