קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת קישואים עם ציפוי תפוחים גבינת שמנת

עוגת קישואים עם ציפוי תפוחים גבינת שמנת
עוגת קישואים עם ציפוי תפוחים גבינת שמנת היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, רסק תפוחים בטעם קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת קישואים עם ציפוי תפוחים גבינת שמנת, עוגת רסק תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם מילוי קרם פקאן וזיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מקציפים ביצים, שמן צמחי, סוכר לבן ותמצית וניל בקערה גדולה עד לשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שמן צמחישמן צמחי
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה נפרדת. מערבבים את תערובת הקמח לתוך החומרים הרטובים ומערבבים בקישואים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קישואיםקישואים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
להעביר את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד העוגה משחימים קלות וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
בואו להתקרר לחלוטין.
7
מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה עד חלקה; מערבבים רסק תפוחים ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
רסק תפוחיםרסק תפוחים
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מערבבים בסוכר של קונדיטורים עד שהציפוי חלק ועובד; מורחים על עוגת קישואים מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
קישואיםקישואים
מורחיםמורחים