עוגת קישואים עם ציפוי תפוחים גבינת שמנת היא צמחוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, רסק תפוחים בטעם קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת קישואים עם ציפוי תפוחים גבינת שמנת, עוגת רסק תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם מילוי קרם פקאן וזיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מקציפים ביצים, שמן צמחי, סוכר לבן ותמצית וניל בקערה גדולה עד לשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
שמן צמחי
סוכר מגורען
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה נפרדת. מערבבים את תערובת הקמח לתוך החומרים הרטובים ומערבבים בקישואים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קישואים
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
להעביר את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד העוגה משחימים קלות וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים, כ 40 דקות.