עוגת קמח תירס כתומה
עוגת קמח תירס כתום לוקח בערך בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם קמח תירס טחון, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכונים דומים: עוגת קמח תירס כתומה, עוגת קמח תירס כתומה, ו עוגת דבש וקמח תפוזים.
הוראות
מחממים תנור ומכינים תבנית אפייה: מחממים תנור ל-375 ° F.
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם שמן (יכול להשתמש בחמאה גם זה); בשורה התחתונה של המחבת עם נייר שעווה או נייר קלף, מברשת את החלק העליון של הנייר עם שמן.
הפוך את הבלילה עוגה: בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, שמן, 1 כוס הסוכר, ומיץ תפוזים עד חלקה.
מוסיפים קמח, קמח תירס, מלח, אבקת אפייה וגלידת תפוז; מקציפים קלות לשלב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן; מפזרים את החלק העליון באופן שווה עם הנותרים 1/3 כוס סוכר.
אופים עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדדים של מחבת וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 25-35 דקות.
מגניב: לקרר את העוגה במחבת 20 דקות. תריץ סכין מסביב לקצה העוגה כדי להפריד אותה מקצה המחבת. הפוך את העוגה בעדינות על צלחת, ולהסיר את נייר הקלף. הפוך מחדש את העוגה על מתלה כדי להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.