עוגת קפה Nib קקאו פטל עם Streusel אגוזי לוז
עוגת Nib קפה קקאו פטל עם Streusel אגוזי לוז הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, אגוזי לוז הקרקע, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מקינוח הנערה הראשונה יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגת קפה דלעת עם Streusel אגוזי לוז, עוגת קפה Streusel פטל, ו עוגת קפה Streusel פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, אגוזי לוז, סוכר, ומלח יחד בקערה של מעבד מזון.
חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומוסיפים לתערובת הקמח.תהליך עד תערובת דומה אפונה קטנה. אל תתנו לזה לשלב באופן מלא לתוך כדור אחד של בצק.מקררים streusel עד מוכן לשימוש.עבור העוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 13" x 9" x 2 " תבנית אפייה.מנפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח יחד לקערה בינונית ומניחים בצד.
מערבבים חמאה וסוכר יחד במערבל לעמוד והכו יחד עד אור ורך.
מוסיפים בתערובת קמח ומכים עד שהתערובת רק מתחילה לבוא יחד לבצק.
מערבבים ביצים, וניל ושמנת חמוצה יחד בקערה קטנה. עם המיקסר פועל על מהירות נמוכה, לשפוך את תערובת הביצה לאט לתוך הקערה.
מערבבים עד הבלילה חלקה בשילוב מלא, על 3 עד 5 דקות.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפזר באופן שווה. השתמש בכפית כדי למקם 8-10 dollops של ריבת פטל מעל.
מפזרים את שפיץ הקקאו מעל החלק העליון של הבלילה גם כן. באמצעות סכין, ריבה מערבולת וניבס לתוך הבלילה לשיש.
מפזרים streusel מעל החלק העליון של הבלילה הסתחרר.
אופים במשך כ 25 עד 30 דקות, עד העליון הוא חום ובוחן עוגה מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
הסר מהתנור ולתת מגניב לפני ההגשה.