קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה לחמניה דביקה

עוגת קפה לחמניה דביקה
עוגת קפה לחמניה דביקה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים, מים, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: עוגת קפה לחמניה דביקה - דלת פחמימות וללא גלוטן, טבעת קפה לחמניה דביקה, ו עוגת קפה מיושנת-עקף עם ציפוי streusel, עוגת קפה זה הוא שאין לעמוד בפניו.

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 25 דקות או עד הפרי הוא רך תערובת עבה סירופ. זרוק מקל קינמון. מערבבים בפקאנים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים תערובת לתוך מחבת שמן 12 כוס; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
3
מערבבים סוכר וקינמון טחון בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
חותכים ביסקוויטים לרביעיות, באמצעות מזמרה במטבח. חתיכות ביסקוויט לטבול בחמאה מומסת; לדלות בתערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
שכבת ביסקוויטים רופף על תערובת פירות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות. בזהירות להפוך עוגה על מגש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
טפטוף כל זיגוג שנשאר על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
מגישים חמים.