עוגת קפה לחמניה דביקה
עוגת קפה לחמניה דביקה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים, מים, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: עוגת קפה לחמניה דביקה - דלת פחמימות וללא גלוטן, טבעת קפה לחמניה דביקה, ו עוגת קפה מיושנת-עקף עם ציפוי streusel, עוגת קפה זה הוא שאין לעמוד בפניו.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 25 דקות או עד הפרי הוא רך תערובת עבה סירופ. זרוק מקל קינמון. מערבבים בפקאנים ווניל.
יוצקים תערובת לתוך מחבת שמן 12 כוס; להפריש.
מערבבים סוכר וקינמון טחון בצלחת רדודה.
חותכים ביסקוויטים לרביעיות, באמצעות מזמרה במטבח. חתיכות ביסקוויט לטבול בחמאה מומסת; לדלות בתערובת סוכר.
שכבת ביסקוויטים רופף על תערובת פירות במחבת.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות. בזהירות להפוך עוגה על מגש.
טפטוף כל זיגוג שנשאר על עוגה.