עוגת קפה סניקרס עם זיגוג קרמל מלוח
עוגת קפה סניקרס עם זיגוג קרמל מלוח עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1307 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך streusel snickers, זיגוג קרמל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חטיפי תפוח מסוכר קרמל, עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, ו עוגת פאונד חמאה עם זיגוג קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור 350 מעלות ומכסים גיליון אפייה עם תרסיס אפייה.
מניחים 1 כוס קמח, סוכר חום, קינמון, סניקרס, פקאן, ו טופי בקערה ולזרוק לשלב. באמצעות חותך מאפה או מזלג, לחתוך חמאה לתערובת עד זה תערובת streusel דומה אפונה קטנה.
מפזרים תערובת streusel על גבי גיליון אופים.
אופים במשך 5-7 דקות ולהסיר מהתנור. התערובת תופיע ככל הנראה נמסה לתוך מסה אחת גדולה.
מפזרים 2-3 כף קמח על גבי ועובדים עם מגרד ספסל, לגרד, לקפל ולקצוץ תערובת על גבי עצמו לחתיכות בגודל אפונה קטן. להפריש להתקרר. מילואים כוס תערובת ולהניח בצד למילוי עוגה.* אם התערובת היא גושית מדי ואז להחזיר מחבת לתנור ואופים עוד 5-7 דקות ולחזור על צעד 4.To הפוך עוגת קפה
מניחים סוכר וחמאה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט על חומרים במהירות בינונית שמנת עד אור ורך.
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם ומערבבים עד בשילוב.
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד לשלב.
מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים עד בשילוב. כבה את המיקסר.
מניחים חלב במחבת רוטב וחום עד בועות קטנות מופיעות לאורך קצה המחבת; להפריש קמח לנפות, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.באמצעות כף עץ או מרית חסון מוסיפים את התערובת היבשה והחלב לתוך התערובת הרטובה בשלוש בנוסף, החל בתערובת יבשה וכלה בחלב.
יוצקים 1/3 של הבלילה למחבת מוכנה ומפזרים Streusel סניקרס שמורות על גבי.
יוצקים הבלילה שנותרה מעל streusel.
אופים ב 350 מעלות f במשך כ 50 דקות או עד מוכנס עוגה בודק הוא נקי של פירורים כאשר removed.To הפוך זיגוג קרמל מלוח
מניחים סוכר ומים לסיר מעל חום נמוך בינוני ומערבבים עד שהסוכר מומס. ממיסים כל גבישים להרכיב בצד עם מברשת מאפה רטוב.ברגע שהסוכר מומס להגדיל את החום ל high.At נקודה זו לא לערבב את התערובת ישירות. מדי פעם, באמצעות הידית, לתת את הסיר מערבולת כדי לשמור על התערובת נעה. התערובת תתחיל לבעבע לאחר דקה בערך.לאחר 3-4 דקות התערובת תהפוך מענבר בהיר לענבר בינוני ולאחר מכן סוף סוף לצבע חום אדמדם כהה. לאחר שהתערובת מתחילה לעשן, מוסיפים את החמאה ואת השמנת הכבדה. התערובת תהיה בועה בפראות.
להקציף לשלב (בועות יהיה להתפוגג עם קירור).
מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים לשלב.
מוסיפים חלב ומערבבים לשלב.הרכבה
יוצקים זיגוג קרמל מלוח על עוגה מקוררת ומפזרים במהירות Streusel Snickers על גבי ולחץ לתוך זיגוג קל.