עוגת קפה סניקרס עם זיגוג קרמל מלוח עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1307 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך streusel snickers, זיגוג קרמל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חטיפי תפוח מסוכר קרמל, עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, ו עוגת פאונד חמאה עם זיגוג קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור 350 מעלות ומכסים גיליון אפייה עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים 1 כוס קמח, סוכר חום, קינמון, סניקרס, פקאן, ו טופי בקערה ולזרוק לשלב. באמצעות חותך מאפה או מזלג, לחתוך חמאה לתערובת עד זה תערובת streusel דומה אפונה קטנה.
אופים במשך 5-7 דקות ולהסיר מהתנור. התערובת תופיע ככל הנראה נמסה לתוך מסה אחת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מפזרים 2-3 כף קמח על גבי ועובדים עם מגרד ספסל, לגרד, לקפל ולקצוץ תערובת על גבי עצמו לחתיכות בגודל אפונה קטן. להפריש להתקרר. מילואים כוס תערובת ולהניח בצד למילוי עוגה.* אם התערובת היא גושית מדי ואז להחזיר מחבת לתנור ואופים עוד 5-7 דקות ולחזור על צעד 4.To הפוך עוגת קפה
מניחים חלב במחבת רוטב וחום עד בועות קטנות מופיעות לאורך קצה המחבת; להפריש קמח לנפות, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.באמצעות כף עץ או מרית חסון מוסיפים את התערובת היבשה והחלב לתוך התערובת הרטובה בשלוש בנוסף, החל בתערובת יבשה וכלה בחלב.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
יוצקים 1/3 של הבלילה למחבת מוכנה ומפזרים Streusel סניקרס שמורות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חטיף סניקרס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
יוצקים הבלילה שנותרה מעל streusel.
13
אופים ב 350 מעלות f במשך כ 50 דקות או עד מוכנס עוגה בודק הוא נקי של פירורים כאשר removed.To הפוך זיגוג קרמל מלוח
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מניחים סוכר ומים לסיר מעל חום נמוך בינוני ומערבבים עד שהסוכר מומס. ממיסים כל גבישים להרכיב בצד עם מברשת מאפה רטוב.ברגע שהסוכר מומס להגדיל את החום ל high.At נקודה זו לא לערבב את התערובת ישירות. מדי פעם, באמצעות הידית, לתת את הסיר מערבולת כדי לשמור על התערובת נעה. התערובת תתחיל לבעבע לאחר דקה בערך.לאחר 3-4 דקות התערובת תהפוך מענבר בהיר לענבר בינוני ולאחר מכן סוף סוף לצבע חום אדמדם כהה. לאחר שהתערובת מתחילה לעשן, מוסיפים את החמאה ואת השמנת הכבדה. התערובת תהיה בועה בפראות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזיר
15
להקציף לשלב (בועות יהיה להתפוגג עם קירור).
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
17
מוסיפים חלב ומערבבים לשלב.הרכבה
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
18
יוצקים זיגוג קרמל מלוח על עוגה מקוררת ומפזרים במהירות Streusel Snickers על גבי ולחץ לתוך זיגוג קל.