פאי פרליין אפרסק סרט כחול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי פרלין אפרסק סרט כחול. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1438 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חמאה, טפיוקה לבישול מהיר, חתיכות פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סרט כחול סנדלר אפרסק כפרי, סופגניות עם סרט כחול, ו כריך בשר חזיר כחול.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף. בקערה גדולה, לשלב 4 כוסות קלופים, אפרסקים פרוסים (כ 4 אפרסקים בינוניים), 1/2 כוס סוכר, 3 1/2 כף. טפיוקה לבישול מהיר ו-1 כפית. מיץ לימון.
בקערה קטנה, לערבב 1/2 כוס קמח לכל מטרה, 1/4 כוס אורז סוכר חום ו 1/2 כוס פקאן חתיכות. באמצעות קצות האצבעות או מזלג, לחתוך 4 כף. חמאה קרה ללא מלח עד התערובת מתפוררת.
מפזרים 1/3 של תערובת פרלין על החלק התחתון של 1 (9 אינץ') unbaked צלחת עוגת פאי; לכסות עם תערובת אפרסק.
מפזרים תערובת פרלין נותרת על אפרסקים.
מניחים עוגה על תבנית אפייה מוכנה ואופים במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F ואפה עד שהאפרסקים יהיו רכים וציפוי זהוב חום, 25 עד 30 דקות יותר.