עוגת קפה תפוח קרמל
עוגת קפה תפוח קרמל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר שלך. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חמאה, גבינת שמנת, תערובת ביסקוויטים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו עוגת קפה תפוח קרמל, עוגת קפה תפוח קרמל, ו עוגת קפה תפוחים וקרמל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
למילוי, בקערה בינונית, שלבו 4 אונקיות גבינת שמנת ו 1/4 כוס מטבל קרמל מיושן מרצטי והקציפו במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת קרם.
שלב תפוחים, תערובת תבלינים ו -2 כפות מים בקערה בטוחה למיקרוגל ובמיקרוגל למשך 3 דקות.
מסננים עודפי מים ומצננים.
לקבלת עוגה, בקערה גדולה, לשלב תערובת ביסקוויט, הנותרים 4 אונקיות גבינת שמנת וחמאה.
בעזרת שני מזלגות, תערובת תערובת עד שהוא דומה קמח תירס.
מוסיפים חלב ומערבבים ליצירת כדור בצק.
מניחים בצק על משטח עבודה מקומח ומגלגלים למלבן 9 על 12.
מעבירים בצק לתבנית אפייה. כף תערובת גבינת שמנת למרכז הבצק, הניחו חתיכות תפוחים מקוררות מעל, וכסו את כולם עם 1/2 כוס מרזטי מטבל קרמל מיושן.
ליצירת רצועות חופפות, חותכים שתים עשרה רצועות באורך 2 1/2 אינץ ' מכל צד של הבצק. מקפלים רצועות בצק על מילוי.
אופים 15 דקות או עד שהעוגה מזהיבה. מצננים לחלוטין ומגישים. מכסים שאריות בניילון נצמד ושומרים על צונן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת קפה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.