עוגת קפה תפוחים
עוגת קפה תפוח עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 221 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, תערובת מקורית, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת קפה תפוחים, ו עוגת קפה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. בקערה smal, לערבב 2/3 כוס תערובת ביסקוויק, סוכר חום, קינמון ואגוז מוסקט.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכינים באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר; להפריש.
בקערה בינונית, מערבבים יחד 2 כוסות תערובת ביסקוויק, 2/3 כוס חלב, סוכר מגורען ביצה; להכות במרץ 30 שניות עם כף.
מורחים חצי הבלילה במחבת. מסדרים פרוסות תפוח על הבלילה; מפזרים חצי ציפוי streusel.
מורחים עם הבלילה שנותרה; מפזרים עם תוספת שנותרה.
אופים כ 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה קירור 20 דקות. בקערה קטנה, מערבבים זיגוג מרכיבים עד חלקה מספיק כדי לטפטף.
טפטוף זיגוג על עוגת קפה חמה.