עוגת קפה תפוחים
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוגת קפה תפוחים יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. אם יש לך קינמון, חמאה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא אליכם על ידי לורנס האחרונה. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת קפה תפוחים, ו עוגת קפה תפוחים.
הוראות
Preheat oven to 325 degrees. Spray a 9-inch springform pan with non-stick cooking spray and set aside.
In a large bowl, whisk all dry ingredients together. Make a well in the center and pour all wet ingredients in. Slowly start mixing the wet ingredients into the dry and stir until just combined. Toss in apple pieces and stir.
Pour batter into prepared pan. In a small bowl, stir all ingredients for streusel together until butter pieces are small chunks found throughout the mixture.
Sprinkle over top of the cake and bake 45-55 minutes or until a toothpick comes out clean when inserted.
Remove from oven and cool.
Before serving, whip cream cheese and margarine together until smooth. Stir in powdered sugar, vanilla, and milk until smooth and runny.
Add the milk slowly until desired drizzling consistency is reached. Un-hinge the springform pan and place cake on a serving platter.
Drizzle with glaze and serve.