עוגת קפה תפוחים
עוגת קפה תפוח עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. . לכי לחנות וקחי יוגורט וניל, תמצית ונילן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 11%. נסו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת קפה תפוחים, ו עוגת קפה אגוז תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
לנצח 1/4 כוס חמאה 3/4 כוס סוכר חום יחד עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע. מקציפים ביצה לתוך תערובת חמאה.
מוסיפים שמנת חמוצה, יוגורט וניל ותמצית וניל לתערובת; מכים כדי לשלב.
מערבבים 1 קמח כוס, 3/4 כפית קינמון, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה; מוסיפים לתערובת החמאה ומכים לשלב לבלילה. מקפלים תפוחים לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים 1/4 כוס סוכר חום, 1/4 כוס קמח, 2 כפות חמאה, ו 1/2 כפית קינמון יחד בקערה באמצעות מזלג כדי להשיג עקביות מתפוררת; מפזרים על החלק העליון של הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.