עוגת קצפת לימון
לימון קצפת פאי לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 99 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם דובדבני מרשינו, מים, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 16%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת לימון עם קצפת, ענני לימון מאייר עם קצפת לימון וכחול טרי, ו ענני לימון מאייר עם קצפת לימון ואוכמניות טריות.
הוראות
ממיסים ג ' לטין במים רותחים. מניחים בצד להתקרר.
בקערת ערבוב גדולה מקציפים את החלב המאודה המצונן.
מערבבים פנימה סוכר ומיץ לימון.
מוסיפים את תערובת הג ' לטין המקוררת ומציפים עד שכל החומרים משולבים היטב. מערבבים פנימה אננס כתוש.
יוצקים חצי תערובת לתוך כל קרום. מצננים לפני ההגשה.
מקשטים בדובדבני מרשינו קצוצים אם רוצים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג