עוגת קרח אננס
צריך קינוח צמחוני? עוגת קרח אננס יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 696 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת סוכר, חלב, פודינג וניל ועוגה מילוי לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת קרח אננס, עוגת מקרר, ו עוגת מקרר.
הוראות
בסיר 2 ליטר, לבשל תערובת פודינג, חלב ומיץ אננס לפי הוראות על תיבת.
במחבת springform 9 אינץ', מניחים שכבה אחת של עוגיות. למעלה עם שכבה אחת של אננס.
יוצקים 2 כוסות של פודינג מבושל על גבי. חזור על שכבות, באמצעות עוגיות שנותרו, אננס ופודינג (אתה תהיה קצר 1 פרוסת אננס על גבי; להוסיף עוגיות נוספות לנקודה זו). כיסוי; להכניס למקרר לפחות 8 שעות או לילה.
בקערה בינונית מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים אבקת סוכר; לנצח עד incorporated.
כדי לשרת, להסיר בזהירות את הצד של מחבת springform. עוגה למעלה עם קצפת רק לפני ההגשה.