עוגת קרם
עוגת קרם עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, וניל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו דלעת צ'ילי עם Abuelita שתי דרכים-Cupcake ולא-Cupcake: זיווג הקאפקייקס הראשון שלי, קינמון מערבולת שמנת חמוצה, גבינת שמנת מייפל, תות וקופקייק ארוחת בוקר, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הקאפקייקס לרסיסים דקים, לאורך, כך שכל פרוסה יש עוגה קטנה וזיגוג.
בשורה התחתונה של קרום העוגה אפוי עם רסיסי עוגה. נסו לכסות את תחתית העוגה באופן שווה.
בסיר בינוני, לשלב את החלב, ביצים, סוכר, קמח ומלח ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
הסר את המחבת מהחום, ומערבבים בתמצית הוניל.
הכה את הביצים קלות. בהדרגה מערבבים 1 כוס של התערובת החמה לתוך החלמונים, ומכים במרץ עם מקצף (כדי להבטיח כי אתה לא בסופו של דבר עם ביצים מקושקשות!). להחזיר את תערובת הביצים לסיר ולהביא את התערובת כולה לרתיחה נמוכה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות לפני הסרת מהחום. התערובת תהיה עבה למדי, אבל עדיין pourable.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום מוכן בזרם חלק, יציב על גבי העוגות. אם הם נעים מעט, זה בסדר; עם זאת, אם כל חתיכות לצוף למעלה, לדחוף אותם בחזרה מתחת פודינג.
שים את העוגה במקרר ולתת להגדיר במשך 4 שעות לפני ההגשה. אם תרצה, מגישים עם קצפת ו / או גלידה.