עוגת קרם בננה עם קצפת אגוזי לוז ופרלין אגוזי לוז עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1065 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך בננות, חמאה, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל, קרפ אגוזי לוז עם דבש קצפת ופירות, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את הקמח, מלח וסוכר בקערה של מעבד מזון דופק כמה פעמים לשלב.
מפזרים את החצי הנותר של החמאה על התערובת והדופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס גס, עם כמה חתיכות חמאה לא יותר גדולות מאפונה. עם המנוע פועל, להוסיף את החמאה דרך צינור ההזנה ולעבד עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מעבירים למשטח שטוח ולשים קלות עד שהבצק מתחבר. טופס לתוך 2 דיסקים שטוחים, לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות 1 שעה. (תצטרך רק 1 עבור העוגה; הבצק הנותר יכול להיות קפוא עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
לרסס קלות מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב של 12 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ' ומתאימים אותו למחבת הטארט.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים במקפיא במשך 30 דקות.
10
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מניחים את המחבת על תבנית אפייה. לרסס את הצד המבריק של רדיד אלומיניום 12 וקו את הצד המבריק של הקליפה עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
אופים על המדף האמצעי בתנור עד הקרום קובע והופך חום זהוב חיוור, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר את נייר הכסף ואת משקולות עוגה ולהמשיך לאפות עד חום זהוב אפוי דרך, כ 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
14
להעביר את מחבת טארט מתלה אפייה ולתת מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
15
ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני-גבוה, מוסיפים 1/2 כפות של סוכר חום ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהסוכר נמס והתערובת מקרמלת, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
מוסיפים את הבננות ומבשלים עד שהבננות מתחילות להישבר, ומקרמלים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
17
מוסיפים 2 כוסות חלב, מביאים להתבשל לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של פאן בזהירות להעביר את התערובת לסיר בינוני. מחית את התערובת עם בלנדר טבילה עד חלקה; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
18
בקערה להקציף את הסוכר, עמילן תירס ומלח יחד עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מכסים את פני השטח של פודינג עם ניילון לעטוף להתקרר במקרר עד שנקבע, לפחות 4 שעות ועד 12 שעות. לאחר פודינג מוגדר, מקציפים את פודינג בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף מקציף במהירות גבוהה עד חלקה, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות