קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוגת קרם בננה עם אגוזי לוז קצפת ופרלין אגוזי לוז

עוגת קרם בננה עם אגוזי לוז קצפת ופרלין אגוזי לוז
עוגת קרם בננה עם קצפת אגוזי לוז ופרלין אגוזי לוז עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1065 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך בננות, חמאה, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל, קרפ אגוזי לוז עם דבש קצפת ופירות, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את הקמח, מלח וסוכר בקערה של מעבד מזון דופק כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים חצי מקוביות החמאה על החלק העליון של הקמח ומעבדים במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מפזרים את החצי הנותר של החמאה על התערובת והדופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס גס, עם כמה חתיכות חמאה לא יותר גדולות מאפונה. עם המנוע פועל, להוסיף את החמאה דרך צינור ההזנה ולעבד עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מעבירים למשטח שטוח ולשים קלות עד שהבצק מתחבר. טופס לתוך 2 דיסקים שטוחים, לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות 1 שעה. (תצטרך רק 1 עבור העוגה; הבצק הנותר יכול להיות קפוא עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
לרסס קלות מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב של 12 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ' ומתאימים אותו למחבת הטארט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
8
רול מתגלגל סיכה מעל צמרות של מחבת לקצץ בצק סומק עם חישוקים קלות זין תחתית וצדדים בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים במקפיא במשך 30 דקות.
10
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מניחים את המחבת על תבנית אפייה. לרסס את הצד המבריק של רדיד אלומיניום 12 וקו את הצד המבריק של הקליפה עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
אופים על המדף האמצעי בתנור עד הקרום קובע והופך חום זהוב חיוור, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר את נייר הכסף ואת משקולות עוגה ולהמשיך לאפות עד חום זהוב אפוי דרך, כ 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
להעביר את מחבת טארט מתלה אפייה ולתת מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
15
ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני-גבוה, מוסיפים 1/2 כפות של סוכר חום ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהסוכר נמס והתערובת מקרמלת, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מוסיפים את הבננות ומבשלים עד שהבננות מתחילות להישבר, ומקרמלים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
17
מוסיפים 2 כוסות חלב, מביאים להתבשל לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של פאן בזהירות להעביר את התערובת לסיר בינוני. מחית את התערובת עם בלנדר טבילה עד חלקה; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
בקערה להקציף את הסוכר, עמילן תירס ומלח יחד עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
מוסיפים את כוס החלב שנותרה ומקציפים עד ששכבת התירס מומסת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20
לטאטא את התערובת לתוך תערובת הבננה ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
21
לטאטא יחד את כף הנותרים של סוכר חום וחלמונים בקערה קטנה עד חלקה. מצקת חלק מהתערובת המעובה לתערובת הביצה כדי למתן את החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
22
יוצקים את תערובת החלמון לתוך הסיר ומבשלים עד מעובה, 3 עד 5 דקות, לטאטא את כל הזמן. לאחר התערובת התעבה תן לו להגיע לרתיחה בדיוק 1 דקה, לטאטא כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
23
הסר מהחום, להקציף את הג ' לטין הרך ווניל ולמתוח דרך מסננת רשת גסה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
24
מכסים את פני השטח של פודינג עם ניילון לעטוף להתקרר במקרר עד שנקבע, לפחות 4 שעות ועד 12 שעות. לאחר פודינג מוגדר, מקציפים את פודינג בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף מקציף במהירות גבוהה עד חלקה, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
25
מוסיפים את הקרם הכבד ואת השוט עד אור ורך, כ 20 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
26
להעביר את המילוי אל קליפת העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
27
מניחים פלסטיק על גבי ולתת צמרמורת במקרר לפחות 2 שעות. תלולית את החלק העליון עם קצפת אגוזי לוז ומפזרים עם כמה אגוזי לוז שביר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
28
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
29
מורחים אגוזי לוז על תבנית אפייה ואופים עד קלוי קלוי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
30
בואו להתקרר מעט קוצצים גס.
31
מערבבים סוכר ומים בסיר בינוני ומבשלים (ללא ערבוב) על חום גבוה עד שהוא הופך לקרמל ענבר עמוק, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
32
הסר מהחום ומערבבים באגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
33
העברה לתבנית אפייה מרופדת בסילפט. מכסים עם סילפט אחר באמצעות מערוך, לגלגל את התערובת רזה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
34
בואו לשבת עד הקרמל התקשח, כ -20 דקות. פעם קשה, הוסרו מן silpan ולחתוך לחתיכות קטנות, באמצעות סכין שף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
35
מערבבים קרם, זרעי וניל, סוכר ופראנג ' ליקו בקערה ושוט באמצעות מקציף בלון או מערבל שנערך ביד עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

3בננות בשלות מאוד, קלופים ופרוסים לפרוסות עבות 1/4 אינץבננות בשלות מאוד, קלופים ופרוסים לפרוסות עבות 1/4 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב חמאה קר ועוד במידת הצורךחלב חמאה קר ועוד במידת הצורך43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אפונה קפואהאפונה קפואה6חלמוניםחלמונים298דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3גיליונותג'לטין, התרכך במים קרים ומים עודפים סחוט החוצהג'לטין, התרכך במים קרים ומים עודפים סחוט החוצה1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז, עורות הוסרואגוזי לוז, עורות הוסרו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד קרקרם כבד קר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד קרקרם כבד קר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום בהירסוכר חום בהיר7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'0חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח1חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםסוכר superfineסוכר superfine4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות קטנותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות קטנות1שעועית וניל לפצל, זרעים גירדושעועית וניל לפצל, זרעים גירדו1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #423 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'FrangelicoFrangelico