קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם בננה שוקולד לבן אלגנטית

עוגת קרם בננה שוקולד לבן אלגנטית
עוגת קרם בננה שוקולד לבן אלגנטית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 670 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שעועית וניל, בננות, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מוס שוקולד לבן אלגנטי, מאפינס פטל שוקולד לבן אלגנטי, ו בננה ועוגת קרם שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין קרם מאפה שוקולד לבן: בקערה בינונית, לטאטא יחד חלמוני ביצה וסוכר עד צהוב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
קרם מאפהקרם מאפה
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להקציף בקורנפלור. בסיר בינוני, חלב חום שעועית וניל רק מתחת לנקודת הרתיחה. לאט לאט לטאטא כמות קטנה של חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה, ולאחר מכן מערבבים תערובת חלמון ביצה בחזרה למחבת. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
מחבתמחבת
3
מערבבים בחמאה, ולאחר מכן זן תערובת דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
מניחים לעטוף פלסטיק על פני השטח של תערובת כדי לשמור על העור מפני יצירת. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן לערבב שוקולד לבן מומס. צ ' יל מאפה קרם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
קרם מאפהקרם מאפה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
חותכים בננות וזורקים עם מיץ לימון כדי לשמור על דהוי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
בננהבננה
6
בקערה גדולה, קצפת מקוררת שמנת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך קרם מאפה, ואז לקפל בבננות וליקרים. למלא טארט פגז עם מילוי קרם בננה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קרם מאפהקרם מאפה
בננהבננה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
למעלה בנדיבות עם תלתלים שוקולד לבן, ואז אבק עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
אבקת קקאואבקת קקאו
8
מגישים זמן קצר לאחר הרכבת כך קרום לא מקבל רטוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
9
כדי להפוך תלתלים שוקולד לבן, בזהירות לצייר מקלף ירקות על פני השטח הרחב, שטוח של טמפרטורת החדר (כ 80 מעלות) נתח של שוקולד לבן לעשות תלתלים גדולים, דקים. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
שוקולד לבןשוקולד לבן
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף