עוגת קרם דה מנטה II
Creme de Menthe Cake II לוקח בערך שעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 89 סנט למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 509 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-22 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מתכון זה מבית Allrecipes דורש ליקר קרם דה מנטה, ביצים, שמנת ושוקולד צ'יפס חצי מתוק. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. עם ציון ספונקולרי של 28%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: עוגת קרם דה מנטה של הת'ר, כדורי עוגת שוקולד קרם דה מנטה וחטיפי קרם דה מנטה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית צינור 10 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת העוגה ותערובת הפודינג. יוצרים גומה במרכז ויוצקים שמן, ביצים, ליקר ושמנת חמוצה. מקציפים במהירות נמוכה עד לתערובת אחידה. מגרדים קערה ומקציפים 4 דקות במהירות בינונית. מערבבים פנימה שוקולד צ'יפס.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 55 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
מצננים בתבנית במשך 10 דקות, ואז הופכים על רשת ומצננים לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!