עוגת קרם לימון מלא
גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, שמנת כבדה, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת מלך מלא לימון וגבינת שמנת, עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי, ו עוגת לימון מלא ברי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח מחבת 9 אינץ ' עגול springform.הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על החבילה באמצעות מרכיבים הנקראים על החבילה.
יוצקים למחבת ואופים במשך 43-45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס לעוגה יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפוך בזהירות מחבת ולהפוך שוב על מתלה.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין.בעוד העוגה אופה ומקרר, להכין מילוי. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הסוכר, קורנפלור ומים.
להקציף במיץ לימון חלמונים. הפעל חום בינוני ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד שחין תערובת מתעבה. מבשלים מעל חום יציב, מטאטא כל הזמן, במשך דקה נוספת לאחר התערובת החלה לרתוח.
הסר מהחום ומערבבים גרידת לימון וגבינת שמנת. מערבבים עד גבינה נמסה. להפריש להתקרר.כאשר תערובת לימון הוא מגניב, מקציפים את הקרם בקערה ערבוב לקפל בתערובת לימון.פיצול עוגה אופקית.
מניחים את החלק התחתון של העוגה לחתוך את הצד במחבת.
מורחים תערובת לימון על עוגה חתוכה, ולאחר מכן העליון עם המחצית השנייה של העוגה. מכסים בניילון נצמד ומצוננים במשך 4 שעות או עד שכמעט מוכנים לשרת.תכיני ציפוי. הכה את השמנת הכבדה, שמנת חמוצה וסוכר ממתקים בקערה גדולה עד פסגות נוקשות טופס.
הסר בצד של מחבת springform מן העוגה. אתה יכול לשמור את העוגה על בסיס זה.
מורחים ציפוי קצפת על כל העוגה.