עוגת קרם נורבגית
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוגת קרם נורבגית יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתאים ל-18 מנות. יש קינוח זה 363 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אבקת אפייה, ציפוי סוכר, שמנת כפולהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קרם אוכמניות נורבגי עם לבנדר ווניל, עוגת תפוזים נורבגית, ו עוגת תפוחים שמנת חמוצה עם נורבגי Gjetost.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
גריז וקו 20 ס "מ x 30 ס" מ אפייה פח נייר הבטנה צריך לבוא לפחות 2.5 ס " מ מעל קצה הפח. בקערה הגדולה ביותר שלך, לטאטא את הביצים וסוכר במשך 8-10 דקות עד התערובת היא חיוורת מעובה.
לנפות את הקמח ואבקת אפייה על תערובת הביצים, ולאחר מכן להשתמש בכף מתכת לקפל בעדינות.
יוצקים את זה לתוך האפייה ואופים במשך 35 דקות עד שיפוד מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי העוגה צריך להיות זהוב באביב בחזרה כאשר נגע.
הסר מהתנור ולאפשר לעמוד 5 דקות לפני היציאה על מתלה חוט להתקרר.
ברגע מגניב, לקחת סכין חדה להתחלק לתוך
מערבבים את הריבה עם 1 כף מים חמים שוט הקרם עם תמצית וניל דובדבן עד שהוא מחזיק את צורתו.
להעביר שכבה אחת לצלחת הגשה ואז לטפטף עם / של החלב.
מורחים עם שכבה דקה של ריבה, ואז שמנת, ואז לפזר על 1 חפיסת אוכמניות. מכסים עם השכבה השנייה של ספוג ולאחר מכן לחזור עם / של החלב, שכבת ריבה, קרם וחבילת 2nd של אוכמניות.
שים את השכבה השלישית של ספוג על גבי, טפטוף על החלב שנותר, ולאחר מכן לכסות עם קרם ולנקד את שאר החבילה של אוכמניות על גבי.