עוגת קרם קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם קוקוס. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. 151 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך ג'לטין, שמנת כבדה, תמצית וניל כפית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת קוקוס ללא בישול, עוגת פודינג קוקוס, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1/2 כוס חלב קר בקערת ערבוב ומפזרים את הג ' לטין, ערבוב פעם או פעמיים כדי להרטיב. להפריש כדי לרכך במשך כ 5 דקות.להביא את הנותרים 2 1/2 כוסות חלב כמעט כמעט לרתיחה בסיר כבד שאינו מגיב על חום בינוני.כאשר הג ' לטין הוא רך, להוסיף את הסוכר, קורנפלור, ביצה חלמונים ביצה לטאטא עד מעורבב היטב. בהדרגה לטאטא קצת חלב חם לתוך תערובת ג ' לטין; לחזור על תהליך זה פעם או פעמיים באמצעות כ 3/4 כוס חלב חם בסך הכל.
יוצקים את תערובת ג ' לטין מחוממת לתוך הסיר עם חלב חם ולהביא את התערובת לרתיחה, לטאטא. להרתיח, לטאטא כל הזמן, במשך כ 2 דקות. מסננים את הקרם מאפה לתוך קערה נקייה; להקציף את החמאה ווניל עד חלקה.
מניחים גיליון נייר שעווה או ניילון לעטוף ישירות על פני השטח של קרם מאפה להכניס למקרר.מקציפים את 1 ½ כוסות שמנת עד כמעט נוקשה. מערבבים באבקת סוכר ווניל. בעדינות לקפל קצת על חצי ממנו לתוך קרם מאפה.
מפזרים קומץ גדול של קוקוס בתחתית קליפת העוגה האפויה.
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה אפויה מקורר, mounding המילוי במרכז. תרגע ל-30 דקות.
מורחים קצפת שמורה על שמנת בווארית ומפזרים מלמעלה עם קוקוס קלוי שנותר. צ ' יל במשך כמה שעות או עד סט.