עוגת קרם שוקולד משולשת
עוגת קרם שוקולד משולשת דורשת מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1323 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", שוקולד צ'יפס חצי-מתוק, קראקר קרקר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגות גלידת שוקולד משולשות, ו עוגת קרם שוקולד משולשת לוהטת.
הוראות
כדי להפוך את שכבת שוקולד מריר, מניחים את השוקולד הכהה, מרשמלו מיניאטורי, חלב ומלח לתוך החלק העליון של דוד כפול מעל חום בינוני. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
הסר מהחום, ומערבבים את הוניל. אפשר להתקרר, ערבוב מדי פעם.
לנצח את השמנת הכבדה בקערה עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת שוקולד מריר עד מעורבב באופן שווה. כפית את התערובת לתוך קרום קרקר גרהם מוכן.
מורחים 1/2 שוקולד מוקצף ציפוי על שכבת שוקולד מריר. מקררים לפחות 30 דקות.
בינתיים, להפוך את שכבת שוקולד חלב על ידי הצבת שוקולד חלב, מרשמלו מיניאטורי, חלב, ומלח לתוך החלק העליון של דוד כפול על חום בינוני. מערבבים עד שהשוקולד נמס, והתערובת חלקה.
הסר מהחום, ומערבבים את הוניל. אפשר להתקרר, ערבוב מדי פעם.
לנצח את 1/2 הנותרים כוס שמנת כבדה בקערה עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת שוקולד חלב עד מעורבב באופן שווה.
יוצקים את התערובת על שכבת ציפוי שוקולד.
מורחים את שאריות השוקולד המוקצף על שכבת השוקולד חלב. כפית ציפוי מוקצף על ציפוי השוקולד. אם תרצה, מקשטים עם שבבי שוקולד מיניאטורי.