קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שוקולד עם קרום גרהם ללא אפייה

עוגת קרם שוקולד עם קרום גרהם ללא אפייה
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגת קרם שוקולד עם קרום גרהם ללא אפייה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 529 אוהדים. אם יש לך scant כוס קורנפלור, תמצית vanillan, קינמון grahams, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו לא לאפות פאי אוריאו עם שוקולד קרקר גרהם, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו קרום קרקר גרהם מושלם {אופים ולא אופים} (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום, לטחון את קרקרים גרהם במעבד מזון או פשוט למחוץ אותם עם מערוך. אתה צריך לקבל בערך 1 2/3 כוסות פירורים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
יוצקים לתוך קערת ערבוב ומערבבים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את החמאה הריכה ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת כאשר צבטו. לחץ לתוך צלחת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. שמור צונן עד מוכן use.To הפוך את המילוי, לשלב את אבקת הקקאו ו קורנפלור בסיר גדול (3 ליטר) כי הוא עדיין לא מוגדר על חום.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את המים ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להקציף את המותג נשר חלמונים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
שים את הסיר על התנור ולהפוך את החום בינוני. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה (זה צריך לקחת כ 5 דקות). כאשר עבה מבעבע, להמשיך לטאטא עוד 30 או 40 שניות, ולאחר מכן להסיר מן החום לטאטא את החמאה. כאשר חמאה מומסת, להקציף וניל.הגדר פיסת נייר שעווה על פני השטח ולתת מגניב במשך כ 5 עד 8 דקות (אתה לא רוצה מילוי סופר חם כדי להמיס את החמאה בקרום) לפני לשפוך לתוך קרום העוגה. תרגיע את העוגה לכמה שעות. צינור ממותק קצפת בקצוות או אם אתה מעדיף, להפיץ אותו על כל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה