עוגת ריבה
פאי ריבה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 494 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ממרח שקדים, חלמונים, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ריבת ברי דובדבן, ריבת אפרסק ריבס, ו בייקון וריבת ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חלמונים ביצה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד מעובה.
מוסיפים סוכר וממרח שקדים, ומכים היטב. (המילוי יהיה מעט גבשושי.)
הוסף חמאה מקוררת, פועם רק עד מעורבב.
Fit piecrust לתוך 9 " pieplate על פי הוראות החבילה; לקפל קצוות תחת, ו crimp.
מערבבים היטב ריבה, ולהפיץ בתחתית של מאפה. מערבבים מילוי, ושופכים על ריבה.
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד סט וקרום זהוב נוצר על גבי, מיגון קצוות עם רדיד אלומיניום לאחר 30 דקות כדי למנוע בראונינג מוגזם. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מגישים בטמפרטורת החדר. אבק עם אבקת סוכר לפני ההגשה, אם תרצה. לאחסן במקרר.