עוגת ריבה מיושן
עוגת ריבה מיושנת היא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 16 מנות. לקינוח הזה יש 660 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. תמורת 80 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו חמאה, קינמון טחון, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). פאי שוקולד מיושן , מק אנד צ'יז מיושן ועוגיות פקאן צימוקים מיושן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים צימוקים ואננס; לתת לעמוד לפחות 30 דקות.
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
שלב מרכיבים יבשים; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת לסירוגין עם ריבה וחלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה תערובת צימוקים ואגוזים.
מורחים לשניים משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
אופים ב-350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
לציפוי, בסיר גדול, ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים פנימה סוכר וחלב. מביאים לרתיחה.
מסירים מהאש; לקרר עד פשוט חם.
יוצקים לקערה גדולה; להקציף מספיק סוכר של קונדיטורים כדי להשיג עקביות מריחה.
מורחים ציפוי בין השכבות ומעל החלק העליון ודפנות העוגה.