קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס ושוקולד לבן

עוגת ריבס ושוקולד לבן
טארט ריבס ושוקולד לבן עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. אם יש לכם שוקולד, קצפת, וויסקי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת ריבס ושוקולד לבן, עוגת שוקולד לבן עם סריג לימון, ו פעמוני & עוגיות הולי סריג: חמוציות, שוקולד לבן, כתום, & ג'ינג' ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
תוסיף חמאה. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
לטאטא ביצה 1 כף קרם בקערה קטנה כדי למזג; להוסיף לתערובת קמח. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד הבצק מגיע יחד בגושים לחים, הוספת שמנת נוספת על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. צורה 2/3 של בצק לדיסק; לעצב את הבצק שנותר למלבן. לעטוף את שתי חתיכות הבצק ולהירגע לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מערבבים ריבס, סוכר, וויסקי במחבת גדולה. מטגנים מעל חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס והסירופ מתחיל לבעבע. כיסוי ומבשלים עד ריבס הוא כמעט מכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
וויסקי.וויסקי.
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העברת תוכן של מחבת כדי מסננת להגדיר מעל קערה גדולה (מחבת מילואים).
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מסננים ריבס היטב. להחזיר מיצים מהקערה לאותו מחבת. מרתיחים מעל חום בינוני-גבוה עד מיצים מופחתים עד 3 כפות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
הסר מחבת ממיצי חום ומיץ מילואים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגלגלים את המלבן בצק על משטח מקומח קלות ל 91/2 אינץ ' מרובע; לחתוך לרצועות 9. סדר רצועות על תבנית אפייה קטנה; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מרדדים דיסק בצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. Trim overhang ל 3/4 אינץ'. מקפלים פנימה ולחץ הצדדים עד הקצה העליון של הקרום הוא מעט גבוה יותר מאשר בצד פאן. פירס קרום עם מזלג. קו עם נייר; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים קרום עד הצדדים נקבעים, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר רדיד ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
אופים עד הקרום הוא זהב חיוור, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 15 דקות יותר. קרום מגניב 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מפזרים שוקולד לבן על קרום. למעלה עם ריבס. מיץ הכפית נגמר. מסדרים 5 רצועות בצק על גבי מילוי, מרווחים באופן שווה זה מזה. סדר רצועות שנותרו על גבי מילוי בכיוון ההפוך, יצירת סריג. חותם קצוות של רצועות לקרום, זמירה בצק עודף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
מברשת סריג עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
אופים טארט עד מילוי בועות וסריג הוא זהב, כ 50 דקות. טארט מגניב מעט במחבת על מתלה. לדחוף את תחתית המחבת, משחרר טארט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1
אם גבעולי ריבס בשוק שלך הם בעיקר ירוקים, לקנות כמה נוסף ולהשתמש רק את החלקים האדומים בהירים כדי למדוד חמש כוסות. ריבס אדום ייתן טארט את הצבע היפה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט