עוגת ריבס ושוקולד לבן
טארט ריבס ושוקולד לבן עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. אם יש לכם שוקולד, קצפת, וויסקי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת ריבס ושוקולד לבן, עוגת שוקולד לבן עם סריג לימון, ו פעמוני & עוגיות הולי סריג: חמוציות, שוקולד לבן, כתום, & ג'ינג' ר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
תוסיף חמאה. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
לטאטא ביצה 1 כף קרם בקערה קטנה כדי למזג; להוסיף לתערובת קמח. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד הבצק מגיע יחד בגושים לחים, הוספת שמנת נוספת על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. צורה 2/3 של בצק לדיסק; לעצב את הבצק שנותר למלבן. לעטוף את שתי חתיכות הבצק ולהירגע לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מערבבים ריבס, סוכר, וויסקי במחבת גדולה. מטגנים מעל חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס והסירופ מתחיל לבעבע. כיסוי ומבשלים עד ריבס הוא כמעט מכרז, על 6 דקות.
העברת תוכן של מחבת כדי מסננת להגדיר מעל קערה גדולה (מחבת מילואים).
מסננים ריבס היטב. להחזיר מיצים מהקערה לאותו מחבת. מרתיחים מעל חום בינוני-גבוה עד מיצים מופחתים עד 3 כפות, על 5 דקות.
הסר מחבת ממיצי חום ומיץ מילואים.
מגלגלים את המלבן בצק על משטח מקומח קלות ל 91/2 אינץ ' מרובע; לחתוך לרצועות 9. סדר רצועות על תבנית אפייה קטנה; צמרמורת.
מרדדים דיסק בצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'.
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. Trim overhang ל 3/4 אינץ'. מקפלים פנימה ולחץ הצדדים עד הקצה העליון של הקרום הוא מעט גבוה יותר מאשר בצד פאן. פירס קרום עם מזלג. קו עם נייר; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים קרום עד הצדדים נקבעים, על 18 דקות.
אופים עד הקרום הוא זהב חיוור, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 15 דקות יותר. קרום מגניב 15 דקות.
מפזרים שוקולד לבן על קרום. למעלה עם ריבס. מיץ הכפית נגמר. מסדרים 5 רצועות בצק על גבי מילוי, מרווחים באופן שווה זה מזה. סדר רצועות שנותרו על גבי מילוי בכיוון ההפוך, יצירת סריג. חותם קצוות של רצועות לקרום, זמירה בצק עודף.
אופים טארט עד מילוי בועות וסריג הוא זהב, כ 50 דקות. טארט מגניב מעט במחבת על מתלה. לדחוף את תחתית המחבת, משחרר טארט.
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת.
אם גבעולי ריבס בשוק שלך הם בעיקר ירוקים, לקנות כמה נוסף ולהשתמש רק את החלקים האדומים בהירים כדי למדוד חמש כוסות. ריבס אדום ייתן טארט את הצבע היפה ביותר.