עוגת ריבס תות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, מזון ידידותי, וקינוח צמחוני? פאי ריבס תות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. לכי לחנות וקחי את שטיפת הביצים, ריבס, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-234 היו אומרים שזה פגע במקום. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, ו עוגת ריבס תות.
הוראות
מחממים תנור ל 425° f. הליבה ורבע תותים. קוצצים ריבס לחתיכות 1/2 אינץ'.
לזרוק תותים וריבס יחד עם 1/4 כוס סוכר, ולאפשר להם macerate (הסוכר יתחיל לשבור את הפרי, משחרר קצת נוזל) במשך 20 דקות.
לטאטא יחד הנותרים 1/2 כוס סוכר עמילן תירס או טפיוקה.
מסננים את הנוזל העודף מתערובת התות באמצעות כובע סין או מסננת.
מוסיפים את תערובת הסוכר לתערובת פירות. מערבבים היטב עד שכל העמילן מומס.
יוצקים מילוי לתוך בצק מוכן, צונן בצורת צלחת עוגה.
מניחים את הקרום המצונן, מגולגל העליון מעל המילוי. לקצץ את הקצוות ואת crimp לפי הצורך.
חתך חריצים או דפוסים בחלק העליון עם סכין זיווג חדה. צ ' יל במשך 20 דקות לפני האפייה.
החל ביצה לשטוף על החלק העליון של העוגה, אם אתה רוצה, מפזרים סוכר turbinado.
מניחים פאי מקורר לתנור 425° F. סובב את העוגה פעם אחת אחרי 15 דקות, ואז שוב אחרי 3
אם העליון או הקצוות הם בראונינג מהר מדי, במקום רדיד אלומיניום על פני שטח המושפע.
אופים עד העליון הוא חום זהוב עמוק ומילוי מבעבע במרכז.
אפשר לעוגה להתקרר במשך 30 דקות לפני ההגשה.