קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת רסק תפוחים אני

עוגת רסק תפוחים אני
צריך קינוח צמחוני? עוגת רסק תפוחים אני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 534 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוזי מלך, סודה לשתיה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת רסק תפוחים, עוגת רסק תפוחים, ו עוגת רסק תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאת שמנת או מרגרינה עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
2
הוסף רסק תפוחים; לנצח היטב. מערבבים בקמח, סודה ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
תבליניםתבלינים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פופפופ
3
להוסיף אגוזים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
אגוזיםאגוזים
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת מרובעת משומנת ומקורנת 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות, או עד שנעשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חמים.