עוגת רסק תפוחים של אמא
עוגת רסק תפוחים של אמא היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוזי מלך, קינמון טחון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת הרום של חמותה של פי. וו., עוגת המלאך הקטנה של אמא, ו עוגת מדיירה של חמותי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד קמח, מלח, קינמון, ציפורן וסודה. תניח בצד.
קרם יחד 1/2 כוס חמאה או מרגרינה ו 2 כוסות סוכר חום, פועם עד אור ורך.
מוסיפים תערובת קמח לתוך תערובת מוקרם לסירוגין עם רסק תפוחים, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים בצימוקים, תאריכים, ואגוזים.
יוצקים למחבת צינור משומן ומשוריין.
אופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות, או עד שנעשה. מגניב.
כדי להפוך את הדובדבן, להמיס 1/2 כוס חמאה או מרגרינה בסיר קטן על אש נמוכה, ומערבבים 1 כוס סוכר חום. להרתיח במשך 2 דקות. מערבבים בחלב, וממשיכים לערבב עד שהתערובת חוזרת לרתיחה.
הסר מהחום, וקריר במשך 5 דקות. מקציפים את הוניל והסוכר של הממתקים. כפור מקורר עוגה.