עוגת רפרפת הדלעת המתוקה של סבתא
עוגת רפרפת הדלעת המתוקה של סבתא דורשת 2 שעות ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך חמאה, שמנת כבדה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 33%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת סקווש האברד לחג ההודיה, עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת חביצת הביצה של סבתא.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה גדול עם רדיד אלומיניום.
מסדרים סקווש על תבנית אפייה מרופדת. צלי בתנור שחומם מראש עד העור הוא השחמה והבשר רך, כ 45 דקות; לאפשר להתקרר לפני הטיפול.
הסר בשר מסקווש באמצעות כף.
הפחת את הגדרת הטמפרטורה על התנור ל-375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים 2 כוסות סקווש במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר החום, ביצים, שמנת, פאי תפוחים תבלין, מלח וחמאה; תהליך עד חלקה.
יוצקים את תערובת הסקווש לתוך קרום העוגה.
אופים עד המילוי עולה, כ 1 שעה.