עוגת שוקולד
עוגת שוקולד יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, ו קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד.
הוראות
מחממים התנור ל 177° (180°C). חמאה 9 אינץ '(23 ס " מ) מחבת כיכר בשורה התחתונה עם רצועת נייר קלף.
בקערה גדולה להגדיר מחבת מעל מים רותחים, מחממים שוקולד וחמאה יחד רק עד מומס וחלק.
הסר מהחום ומערבבים במחצית הסוכר, ואז חלמוני הביצה, ואת החיים המתוקים בפריז 35 קמח.
באמצעות מיקסר חשמלי, או מקצף, להתחיל להצליף את החלבונים ביצה עם מלח. תמשיך להצליף בהם עד שהם יתחילו ליצור פסגות רכות, נפולות,. בהדרגה שוט בסוכר הנותר עד שהלבנים חלקים ומחזיקים את צורתם כאשר המברשת מורמת.
השתמש מרית גומי לקפל שליש של החלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר אותו, ואז לקפל את החלבונים הביצה הנותרים רק עד התערובת חלקה ולא פסים לבנים גלוי להישאר.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן, להחליק את החלק העליון, ואופים במשך 35 דקות, רק עד העוגה מרגישה קצת מוצק במרכז. אל תיקח יותר מדי.
תן לעוגה להתקרר במחבת לפני ההגשה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
דוד לבוביץ חי בסן פרנסיסקו במשך עשרים שנה לפני שעבר לפריז. הוא אפה בכמה מסעדות בולטות לפני שהתחיל את הקריירה שלו ככותב ספרי בישול וכותב אוכל. הוא מחברם של ארבעה ספרים מוערכים על קינוחים, וכתב עבור מגזיני מזון גדולים רבים, שיתוף מתכונים נבדק היטב שלו נכתב עם soupçon של הומור. הבלוג הפופולרי, עטור הפרסים שלו, www.davidlebovitz.com, מבדר את הקוראים מכל רחבי העולם עם מתכונים מתוקים ומלוחים כפי שהוא מנסה לפענח את המורכבות של החיים בפריז.