קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד
עוגת שוקולד יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, ו קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (180°C). חמאה 9 אינץ '(23 ס " מ) מחבת כיכר בשורה התחתונה עם רצועת נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בקערה גדולה להגדיר מחבת מעל מים רותחים, מחממים שוקולד וחמאה יחד רק עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום ומערבבים במחצית הסוכר, ואז חלמוני הביצה, ואת החיים המתוקים בפריז 35 קמח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
4
באמצעות מיקסר חשמלי, או מקצף, להתחיל להצליף את החלבונים ביצה עם מלח. תמשיך להצליף בהם עד שהם יתחילו ליצור פסגות רכות, נפולות,. בהדרגה שוט בסוכר הנותר עד שהלבנים חלקים ומחזיקים את צורתם כאשר המברשת מורמת.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
השתמש מרית גומי לקפל שליש של החלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר אותו, ואז לקפל את החלבונים הביצה הנותרים רק עד התערובת חלקה ולא פסים לבנים גלוי להישאר.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
לגרד את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן, להחליק את החלק העליון, ואופים במשך 35 דקות, רק עד העוגה מרגישה קצת מוצק במרכז. אל תיקח יותר מדי.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
תן לעוגה להתקרר במחבת לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
טעם
9
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
10
דוד לבוביץ חי בסן פרנסיסקו במשך עשרים שנה לפני שעבר לפריז. הוא אפה בכמה מסעדות בולטות לפני שהתחיל את הקריירה שלו ככותב ספרי בישול וכותב אוכל. הוא מחברם של ארבעה ספרים מוערכים על קינוחים, וכתב עבור מגזיני מזון גדולים רבים, שיתוף מתכונים נבדק היטב שלו נכתב עם soupçon של הומור. הבלוג הפופולרי, עטור הפרסים שלו, www.davidlebovitz.com, מבדר את הקוראים מכל רחבי העולם עם מתכונים מתוקים ומלוחים כפי שהוא מנסה לפענח את המורכבות של החיים בפריז.