עוגת שוקולד
עוגת שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 430 קלוריות. מתכון זה משמש 20. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שוקולד מריר, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה הוא רע למדי. נסו וידוי #64: אני עוגה מקופחת... עוגת שוקולד עם קרם גבינת שמנת וזיגוג שוקולד סאטני, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, ו עוגת יום הולדת לילדים קלה: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
לעוגה: מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס חמאה ומרפדים את תחתית תבנית העוגה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אפייה, חופפים משני הצדדים ליצירת דשים.
שים את השוקולד הקצוץ בקערה.
מחממים את הקולה רק לרתיחה על אש נמוכה ויוצקים על השוקולד.
תן לעמוד במשך 5 דקות; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מקציפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה והמלח בקערה בינונית. מקציפים את הסוכר והביצים בקערה נפרדת עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד להסמכה וחיוורת מעט, כ -3 דקות. מוסיפים בהדרגה את החמאה, השמן, הווניל והשוקולד המומס לביצים. מקציפים נמוך עד לאיחוד, אך לא מאווררים.
מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים להקציף עד לאיחוד. מערבבים קלות בעזרת מרית גומי כדי להסיר כיסי קמח.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים עד שהעוגה קופצת קלות כשנוגעים בה ובוחן המוחדר במרכז יוצא נקי, כ-40 דקות.
מצננים את העוגה לחלוטין בתבנית על רשת. הפעל סכין סביב קצה התבנית והפוך את העוגה על המדף. מוציאים בזהירות את נייר הקלף ומצננים לחלוטין. (העוגה עשויה להתבצע מראש, עטוף היטב ונשמר בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.)
לציפוי: הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים בסיר שיכול להכיל קערת מערבל עומדת מעל המים.
מקציפים יחד את הסוכר, מיץ הלימון, המלח וחלבוני הביצה בקערה ביד. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים וממשיכים להקציף עד שהתערובת חמה למגע והסוכר מתמוסס, 1 עד 2 דקות.
מעבירים את הקערה למיקסר עומד המצויד במצורף הקצף ומקציפים את הלבנים במהירות בינונית-גבוהה עד שהם כמעט מחזיקים בשיא נוקשה ומתקררים לחלוטין, כ -10 דקות. מקציפים פנימה את החמאה, מעט בכל פעם, עד שהציפוי חלק ומורח. (אם הדובדבן נפרד, פשוט המשיכו להכות והוא יחזור יחד.)
מגישים או להפריש בטמפרטורת החדר עד 2 שעות לפני ההגשה, קירור במידת הצורך. (אם העוגה היא בקירור, להביא לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)