עוגת שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 430 קלוריות. מתכון זה משמש 20. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שוקולד מריר, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה הוא רע למדי. נסו וידוי #64: אני עוגה מקופחת... עוגת שוקולד עם קרם גבינת שמנת וזיגוג שוקולד סאטני, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, ו עוגת יום הולדת לילדים קלה: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
לעוגה: מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס חמאה ומרפדים את תחתית תבנית העוגה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אפייה, חופפים משני הצדדים ליצירת דשים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את השוקולד הקצוץ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים את הקולה רק לרתיחה על אש נמוכה ויוצקים על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
קולה
4
תן לעמוד במשך 5 דקות; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
5
מקציפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה והמלח בקערה בינונית. מקציפים את הסוכר והביצים בקערה נפרדת עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד להסמכה וחיוורת מעט, כ -3 דקות. מוסיפים בהדרגה את החמאה, השמן, הווניל והשוקולד המומס לביצים. מקציפים נמוך עד לאיחוד, אך לא מאווררים.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים להקציף עד לאיחוד. מערבבים קלות בעזרת מרית גומי כדי להסיר כיסי קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים עד שהעוגה קופצת קלות כשנוגעים בה ובוחן המוחדר במרכז יוצא נקי, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מצננים את העוגה לחלוטין בתבנית על רשת. הפעל סכין סביב קצה התבנית והפוך את העוגה על המדף. מוציאים בזהירות את נייר הקלף ומצננים לחלוטין. (העוגה עשויה להתבצע מראש, עטוף היטב ונשמר בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לציפוי: הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים בסיר שיכול להכיל קערת מערבל עומדת מעל המים.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מקציפים יחד את הסוכר, מיץ הלימון, המלח וחלבוני הביצה בקערה ביד. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים וממשיכים להקציף עד שהתערובת חמה למגע והסוכר מתמוסס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מעבירים את הקערה למיקסר עומד המצויד במצורף הקצף ומקציפים את הלבנים במהירות בינונית-גבוהה עד שהם כמעט מחזיקים בשיא נוקשה ומתקררים לחלוטין, כ -10 דקות. מקציפים פנימה את החמאה, מעט בכל פעם, עד שהציפוי חלק ומורח. (אם הדובדבן נפרד, פשוט המשיכו להכות והוא יחזור יחד.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
פרוסט את העוגה.
13
מגישים או להפריש בטמפרטורת החדר עד 2 שעות לפני ההגשה, קירור במידת הצורך. (אם העוגה היא בקירור, להביא לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)