קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד
עוגת שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 430 קלוריות. מתכון זה משמש 20. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שוקולד מריר, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה הוא רע למדי. נסו וידוי #64: אני עוגה מקופחת... עוגת שוקולד עם קרם גבינת שמנת וזיגוג שוקולד סאטני, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, ו עוגת יום הולדת לילדים קלה: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לעוגה: מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס חמאה ומרפדים את תחתית תבנית העוגה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אפייה, חופפים משני הצדדים ליצירת דשים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
שים את השוקולד הקצוץ בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים את הקולה רק לרתיחה על אש נמוכה ויוצקים על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קולהקולה
4
תן לעמוד במשך 5 דקות; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
5
מקציפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה והמלח בקערה בינונית. מקציפים את הסוכר והביצים בקערה נפרדת עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד להסמכה וחיוורת מעט, כ -3 דקות. מוסיפים בהדרגה את החמאה, השמן, הווניל והשוקולד המומס לביצים. מקציפים נמוך עד לאיחוד, אך לא מאווררים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים להקציף עד לאיחוד. מערבבים קלות בעזרת מרית גומי כדי להסיר כיסי קמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים עד שהעוגה קופצת קלות כשנוגעים בה ובוחן המוחדר במרכז יוצא נקי, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מצננים את העוגה לחלוטין בתבנית על רשת. הפעל סכין סביב קצה התבנית והפוך את העוגה על המדף. מוציאים בזהירות את נייר הקלף ומצננים לחלוטין. (העוגה עשויה להתבצע מראש, עטוף היטב ונשמר בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.)
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
לציפוי: הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים בסיר שיכול להכיל קערת מערבל עומדת מעל המים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מקציפים יחד את הסוכר, מיץ הלימון, המלח וחלבוני הביצה בקערה ביד. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים וממשיכים להקציף עד שהתערובת חמה למגע והסוכר מתמוסס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מעבירים את הקערה למיקסר עומד המצויד במצורף הקצף ומקציפים את הלבנים במהירות בינונית-גבוהה עד שהם כמעט מחזיקים בשיא נוקשה ומתקררים לחלוטין, כ -10 דקות. מקציפים פנימה את החמאה, מעט בכל פעם, עד שהציפוי חלק ומורח. (אם הדובדבן נפרד, פשוט המשיכו להכות והוא יחזור יחד.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
פרוסט את העוגה.
13
מגישים או להפריש בטמפרטורת החדר עד 2 שעות לפני ההגשה, קירור במידת הצורך. (אם העוגה היא בקירור, להביא לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)