קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

ניוקי תרד וריקוטה

ניוקי תרד וריקוטה
ניוקי תרד וריקוטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 209 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, פלפל טחון, נדיב של אגוז מוסקט הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ניוקי תרד ריקוטה, ניוקי תרד וריקוטה, ו ניוקי מוקרם עם תרד וריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים תרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים רק עד נבול, ערבוב מדי פעם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
ניקוז. לסחוט נוזל. קוצצים תרד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
3
מערבבים תרד, ריקוטה, 1/2 כוס פרמזן, 1/2 כוס קמח, חלמונים ביצה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט בקערה עד צורות בצק דביק מעט.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
אבקת אפיית גיליון עם קמח. עבודה בקבוצות ושימוש בידיים משוריינות, לגלגל בצק 1/4 כוס על משטח עבודה משוריין כדי ליצור חבל 5 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
חותכים חבל לחתיכות 1 אינץ'.
6
מגלגלים כל חתיכה בין כפות הידיים כדי ליצור סגלגל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
להעביר ניוקי להכין תבנית אפייה. חזור על גלגול, חיתוך ועיצוב עם הבצק שנותר. עבודה בקבוצות, להוסיף ניוקי לסיר של מים מלוחים רותחים; לבשל עד ניוקי לעלות על פני השטח. לבשל 4 דקות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להסיר ניוקי מן המים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מניחים בצלחת הגשה.
9
יוצקים חמאה על ניוקי; לזרוק. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם ב 400°f תנור על 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מפזרים 1/2 כוס פרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.