ריקוטה טורטליני
ריקוטה טורטליני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 793 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת לימון, ביצים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טורטליני עם ריקוטה, תרד ובייקון, טורטליני עם סלמון-רוטב ריקוטה, ו מרק טורטליני (Tortellini en Brodo) (מתכונים דומים).
הוראות
מחית את כל החומרים בקערה בינונית עד לשלב טוב וחלק. מכסים ומקררים תוך הכנת בצק.
מקום הראשון 3 מרכיבים בקערה של מערבל לעמוד עם וו adough.
מערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתרחק מצדהקערה, כ 4 דקות.
מניחים על משטח העבודה; ללוש עד חלקה, הוספת מים על ידי כפית אם יבש, 2-3 דקות (הבצק הוא fairlystiff). מחלקים ב 4, לשטח, לעטוף בפלסטיק, וצינה במשך 30 דקות.
עבודה עם 1 עגול בצק בכל פעם, לרוץ בצק דרך רחבההרטבה של מכונת פסטה. מקפלים לשניים; לרוץ דרך המכונה. Repeat7 פעמים.
רול דרך מכונה ללא קיפול, הפחתת רוחב מתיישבלאחר כל גליל, עד 1/16 " עבה.
באמצעות חותך עוגיות 3", לחתוך בצק לעיגולים. כף 1 מעוגלתצוות מלא מילוי למרכז כל בצק.
מברשת קצוות קליליםעם ביצה לבן; לקפל מעל ולחץ לאטום, ויצרו צורה חצי ירח.מקפלים ולוחצים טיפים יחד, לחות עם ביצה לבן לאטום.
מעבירים לתבנית אפייה מקומטת קלות. לעשות קדימה: יכול bemade 6 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מתבלים במלח, מוסיפים טורטלוני.מבשלים, ערבוב בעדינות, עד מבושל דרך, 2-3 דקות לאחר שהם מתחילים לצוף. באמצעות כפית מחוררת, לחלק קערות tortelloniamong.
טפטוף חמאה מומסת מעל ומגישים עם גבינה.