קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

חזה עוף Valdostana עם עדשים מטוגנות

חזה עוף Valdostana עם עדשים מטוגנות
חזה עוף Valdostana עם עדשים מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 465 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תוספת ועגבניות, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו חזה עוף מטוגן מקסיקני מגורר, Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה), ו עדשים מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את עדשים מטוגנים עם תרד דרך צעד
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
2
מחממים תנור ל 191°. לקצץ כל עודף שומן, עור, סחוס מן חתיכות עוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
3
מניחים חתיכה של פרושוטו על כל חזה עוף, זמירה ושכבות כל כך זה מכסה את שדי העוף בצורה מסודרת ככל האפשר. באמצעות גב של סכין גדולה, להלום בעדינות את prosciutto לתוך העוף כך שהוא שומר. לדלות את חזה העוף בקמח כדי לצפות אותם בקלילות ברז את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מחממים 2 כפות של החמאה ושמן הזית במחבת 12 עד 14 אינץ ' עם ידית אטומה עד שהחמאה עולה קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מקום במחבת כמו רבים של חתיכות עוף, פרושוטו בצד למטה, כפי שיתאים בלי לגעת. לבשל רק עד שהם מתחילים חום, על 2 דקות. (Overcooking יהיה להקשיח את פרושוטו.) Turn the chicken and cooking until the second side is golden brown, about 3 minutes. חזור, אם יש צורך עם חזה עוף הנותרים, הסרת העוף השחום כדי לפנות מקום. להתאים את החום כמו שאתה עובד כך העוף לא לשרוף או מקל במקומות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את היין למחבת ולנער בעדינות כדי להוציא את כל חתיכות חומות שנדבקות למחבת. מרתיחים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים את ציר העוף למחבת ומפיצים את העגבניות הכתושות ואת שאר 2 כפות החמאה בין חתיכות העוף. מתבלים קלות במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום כך הרוטב הוא רותח, הטיה המחבת לערבב את הרוטב. עטפו את הפונטינה החתוכה על חתיכות העוף כדי לכסות אותן לחלוטין. נקודה במרכז כל חזה עוף עם מעגל קטן של רוטב עגבניות או ערימה קטנה של עגבניות מרוסקות ומפזרים את הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים את המחבת בתנור ואופים עד העוף מבושל דרך, הרוטב מבעבע, והגבינה הוא השחמה קלות סביב הקצוות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
בעוד העוף בתנור, סיים את העדשים המטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
10
בזהירות רבה להסיר את המחבת אל הכיריים ולתת לעמוד דקה או שתיים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
כף ערימה של עדשים על מרכז צלחת ארוחת ערב חמה, העליון עם חזה עוף וכפית חלק מהרוטב סביב העדשים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
עדשיםעדשים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
12
* בקש פרושוטו פרוס קצת עבה יותר נייר דק. אתה צריך שש פרוסות אם כל פרוסה היא בערך באותו גודל כמו חזה עוף. קנה יותר או פחות פרוסות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פרושוטופרושוטו
13
Reprinted with permission from Lidia ' s Italian-American Kitchen by Lidia Bastianich. © 2001 Knopf