עוגת שוקולד אגוזי מקדמיה ונוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ונוס' שוקולד מקדמיה אגוז טארט. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. . אם יש לכם חמאה, אבקת קקאו, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טארט מוס שוקולד מקדמיה, עוגת שוקולד-קרמל אגוז מקדמיה, ו טארט מקדמיה שוקולד לבן.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס ריכך חמאה ו 1/4 כוס סוכר עד חיוור, על 3 דקות; לנצח ביצה.
בקערה נפרדת, מערבבים קמח ואבקת קקאו. באמצעות כף עץ, מערבבים את החומרים היבשים לתוך התערובת המוקרמת ומלקטים את הבצק לכדור. לשטח את הבצק לתוך דיסק לעטוף בנייר שעווה; לקרר לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
על משטח מקורר קל, לגלגל בצק מקורר לתוך סיבוב 10 אינץ 'בערך 1/4 אינץ' עובי.
העברת בצק למחבת טארט 8 אינץ', הקשה על הבצק באופן שווה למחבת; זין בכל רחבי עם מזלג להקפיא במשך 10 דקות.
אופים פגז טארט בתנור שחומם מראש במשך 12 דקות; להעביר מתלה להתקרר.
כדי להפוך קרמל: בסיר קטן על אש נמוכה, להביא 1/2 כוס שמנת כבדה לרתיחה. בסיר בינוני כבד מעל חום גבוה, להוסיף בהדרגה 1/2 כוס סוכר בכמויות קטנות, ערבוב כל הזמן, עד שהוא נמס והופך חום זהוב.
הסר סיר מחום ומערבבים לאט בקרם חם; מערבבים ב 2 כפות חמאה ולאפשר תערובת להתקרר.
כדי להפוך את קרם שוקולד:בקערה בינונית, לשלב שוקולד וליקר semisweet. בסיר קטן על חום גבוה, להביא הנותרים 1/2 כוס שמנת כבדה לרתיחה ושופכים אותו על שוקולד; מערבבים תערובת עם כף עץ עד שוקולד נמס וחלק מאוד.
שמור 13 אגוזי מקדמיה שלמים וקוצצים את השאר.
יוצקים קרמל מקורר לתוך פגז טארט מקורר להפיץ באופן שווה עם מרית מתכת; מפזרים אגוזים קצוצים מעל קרמל.
יוצקים קרם שוקולד על גבי ולהפיץ באופן שווה.
מסדרים 10 אגוזים שלמים סביב קצה הטארט לסמן 10 פרוסות; מקום הנותרים 3 אגוזים במרכז. מקררים את הטארט במשך 1 שעה או עד המשרד; לשרת.