קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד אגס הפוכה

עוגת שוקולד אגס הפוכה
עוגת שוקולד אגס הפוכה היא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם סודה לשתיה, מלח ים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה 9 אינץ ' עגול תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
כדי להפוך את ציפוי הפרי, לשים את הסוכר והמים בסיר כבד (אחד עם מכסה הדוק הולם) ומערבבים עד הסוכר מתמוסס. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ואז לכסות ולבשל במשך 2 דקות. (כיסוי בדרך זו מאפשר קיטור לשטוף את הצדדים של מחבת, אשר ימנע כל גבישי סוכר להיווצר.) לחשוף את הסיר ולהמשיך להרתיח את הסוכר, בעדינות לאט מערבלים את המחבת לפי הצורך לבשל את הקרמל באופן שווה, עד שהוא הופך צבע ענבר כהה. מדי פעם לשטוף את הצדדים של המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. בזהירות לשפוך את הקרמל למחבת מוכנה ולאפשר לו להקשיח. המחבת תהיה חמה מאוד מן הסוכר, אז לטפל להזיז אותו אם אתה צריך. מאוורר את פרוסות האגס על גבי הקרמל במעגל סביב המערכת, מילוי במרכז עם הפרוסות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
פירותפירות
סוכרסוכר
מיםמים
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
3
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
כדי להכין את העוגה, מניחים את החמאה והשוקולד בסיר קטן על אש נמוכה ולהמיס, ערבוב מדי פעם. לנפות את הקמח, קקאו, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
5
מעבירים את השוקולד נמס לקערת ערבוב או קערה של מערבל לעמוד ולהוסיף את הסוכר. באמצעות מערבל כף יד עם מקצף או מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, להכות על מהירות בינונית במשך כ 3 דקות, עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
6
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מגרד את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת. מערבבים בוניל. מערבבים את תערובת הקמח בשלוש תוספות מתחלפות עם החלב בשתי תוספות, החל וכלה בקמח ומגרדים את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים באמצע התנור במשך 40 עד 45 דקות, או עד העוגה מקפץ מעט לאחור כאשר נגע. מגניב על מתלה חוט במשך 15 דקות, ואז להפוך את העוגה על צלחת, עוזב את המחבת על גבי העוגה במשך 5 דקות לפני שאתה מסיר אותו.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
8
מגישים את העוגה חמה, עם מנה קטנה של קרם שנטילי או כף גלידת וניל שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
גלידהגלידה
קרםקרם
9
אחסון: עטוף בניילון נצמד, העוגה תשמור בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
10
Reprinted עם רשות קינוחים פירות כפרי: מתפורר, אבזמים, סנדובלס, ועוד על ידי קורי שרייבר וג 'ולי ריצ' רדסון, זכויות יוצרים © 200
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
11
צילום © 2009 על ידי שרה רמינגטון. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.