עוגת שוקולד אגס הפוכה
עוגת שוקולד אגס הפוכה היא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם סודה לשתיה, מלח ים, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת אגס הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 אינץ ' עגול תבנית אפייה.
כדי להפוך את ציפוי הפרי, לשים את הסוכר והמים בסיר כבד (אחד עם מכסה הדוק הולם) ומערבבים עד הסוכר מתמוסס. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ואז לכסות ולבשל במשך 2 דקות. (כיסוי בדרך זו מאפשר קיטור לשטוף את הצדדים של מחבת, אשר ימנע כל גבישי סוכר להיווצר.) לחשוף את הסיר ולהמשיך להרתיח את הסוכר, בעדינות לאט מערבלים את המחבת לפי הצורך לבשל את הקרמל באופן שווה, עד שהוא הופך צבע ענבר כהה. מדי פעם לשטוף את הצדדים של המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. בזהירות לשפוך את הקרמל למחבת מוכנה ולאפשר לו להקשיח. המחבת תהיה חמה מאוד מן הסוכר, אז לטפל להזיז אותו אם אתה צריך. מאוורר את פרוסות האגס על גבי הקרמל במעגל סביב המערכת, מילוי במרכז עם הפרוסות הנותרות.
כדי להכין את העוגה, מניחים את החמאה והשוקולד בסיר קטן על אש נמוכה ולהמיס, ערבוב מדי פעם. לנפות את הקמח, קקאו, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה.
מעבירים את השוקולד נמס לקערת ערבוב או קערה של מערבל לעמוד ולהוסיף את הסוכר. באמצעות מערבל כף יד עם מקצף או מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, להכות על מהירות בינונית במשך כ 3 דקות, עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מגרד את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת. מערבבים בוניל. מערבבים את תערובת הקמח בשלוש תוספות מתחלפות עם החלב בשתי תוספות, החל וכלה בקמח ומגרדים את הצדדים של הקערה מדי פעם.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים באמצע התנור במשך 40 עד 45 דקות, או עד העוגה מקפץ מעט לאחור כאשר נגע. מגניב על מתלה חוט במשך 15 דקות, ואז להפוך את העוגה על צלחת, עוזב את המחבת על גבי העוגה במשך 5 דקות לפני שאתה מסיר אותו.
מגישים את העוגה חמה, עם מנה קטנה של קרם שנטילי או כף גלידת וניל שעועית.
אחסון: עטוף בניילון נצמד, העוגה תשמור בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
Reprinted עם רשות קינוחים פירות כפרי: מתפורר, אבזמים, סנדובלס, ועוד על ידי קורי שרייבר וג 'ולי ריצ' רדסון, זכויות יוצרים © 200
צילום © 2009 על ידי שרה רמינגטון. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.