עוגת שוקולד אקלר
עוגת שוקולד אקלר דורשת כ 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 4165 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 104 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך חלב, שוקולד קרקרים, תערובת פודינג וניל מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת שוקולד אקלר, עוגת שוקולד אקלר, ו לא לאפות עוגת שוקולד אקלר.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב תערובת פודינג 3 כוסות חלב; לערבב היטב. מקפלים ציפוי מוקצף והכה עם מיקסר במשך 2 דקות.
בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' עם חמאה, מורחים שכבה של קרקרים על תחתית המנה.
מורחים 1/2 של תערובת הפודינג על קרקרים, ואז למעלה עם קרקרים.
מורחים את שאריות הפודינג על הקרקרים; שכבת הפודינג השנייה העליונה עם שכבה נוספת של קרקרים.
כדי להפוך את הציפוי: בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב 1/4 כוס חלב, קקאו וסוכר ולאפשר לרתיחה במשך 1 דקה; להסיר מחום ולהוסיף חמאה ווניל.
יוצקים רוטב על שכבת קרקר גרהם ומקררים עד סט; לשרת.