עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. אם יש לך תמצית שקדים, חלמונים, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרום עוגה ב 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי אחד קרום מלא. בסיר 1 ליטר, חום שוקולד וחמאה מעל חום בינוני-נמוך עד נמס תערובת ניתן לערבב חלקה.
הסר מהחום; מערבבים בהדרגה בחלב.
בקערה בינונית, מערבבים סוכר, עמילן תירס ומלח. בקערה קטנה, מערבבים חלמונים ביצה, תמצית וניל ושקדים. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד לתערובת ביצה, ערבוב עם מקציף חוט.
מוסיפים תערובת חלמון שוקולד-ביצה לתערובת קורנפלור, ערבוב עם מקצף.
יוצקים מילוי לתוך צלחת מצופה קרום.
בקערה קטנה, מערבבים קוקוס ופקאנים; מפזרים מעל מילוי.
אופים 45 עד 50 דקות או עד נפוח וכמעט להגדיר. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 4 שעות.