עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם יש לך חמאה, קרום עוגה, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את סוכר 1/3 כוס ואת קורנפלור. מערבבים בחלב, שוקולד, ו 1 כף חמאה או מרגרינה. מבשלים ומערבבים עד מעובה תוסס. להפחית את החום; לבשל ומערבבים 2 דקות יותר.
בהדרגה מערבבים על 1 כוס תערובת לתוך חלמונים ביצה. החזר תערובת לסיר; להביא רותחים. מבשלים ומערבבים 2 דקות יותר. מערבבים וניל.
תהפוך את המילוי של העוגה לקליפה האפויה.
בסיר אחר, לשלב את הביצה המוכה, התאדה חלב, 1/2 כוס סוכר, ו 1/4 כוס חמאה או מרגרינה. מבשלים ומערבבים על חום בינוני רק עד התערובת מעובה מבעבע. מערבבים בקוקוס ופקאנים.
מורחים את תערובת הפקאן באופן שווה על מילוי השוקולד. לקרר את העוגה על מתלה חוט; צמרמורת ביסודיות.