עוגת שוקולד גרמנית הפוכה
עוגת שוקולד גרמנית הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית III (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f ומחבתות עוגת שמן. תחתיות של מחבתות עם סיבובים של קלף או נייר שעווה. מנפים יחד סוכר, קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה גדולה.
להקציף יחד חלב מלא, חמאה, ביצה שלמה, חלמון, וניל, תמצית שקדים בקערה גדולה אחרת עד רק בשילוב. מקציפים תערובת ביצים לתוך תערובת קמח עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה, ואז להכות על מהירות גבוהה 1 דקה. הפחת מהירות נמוכה והכה במים עד רק בשילוב (הבלילה תהיה דקה). מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה (כ 1/2 כוסות למחבת) ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות וסיבוב אותם 180 מעלות באמצע האפייה, עד שבוחן יוצא נקי, 20 עד 25 דקות בסך הכל.
שכבות מגניב מחבתות על מדפים 15 דקות. הפעל סכין דק סביב קצוות של מחבתות ולהפוך שכבות על מדפים. בזהירות להסיר נייר קלף או שעווה ושכבות מגניב לחלוטין.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מורחים קוקוס במחבת אפייה רדודה גדולה ופקאנים באחרת.
אופים פקאנים בשליש העליון של התנור והקוקוס בשליש התחתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 12 עד 18 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F.
יוצקים חלב מרוכז לתוך צלחת עוגה עמוקה 9 אינץ ' ומכסים בחוזקה עם נייר כסף.
אופים חלב באמבט מים באמצע התנור 45 דקות. מילוי תבנית אפייה עם מים כדי להגיע באמצע צלחת עוגה ואופים חלב עד עבה וחום, כ 45 דקות יותר.
מערבבים קוקוס, פקאן, וניל ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף.
הסר מחבת מחום והוסף שוקולד וסירופ תירס, לטאטא עד שוקולד נמס.
העברת זיגוג כוס 1 לקערה, הזמנת זיגוג שנותר בטמפרטורת החדר במחבת. זיגוג צ ' יל בקערה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה ומתפשט, על 1 שעה.
שים שכבת עוגה 1 על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה (כדי לתפוס זיגוג עודף). זרוק חצי מילוי קוקוס על ידי כפיות באופן שווה על פני השכבה בעדינות להפיץ עם מרית רטובה. למעלה עם שכבת עוגה אחרת ולהתפשט עם מילוי שנותר באותו אופן. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה ולהפיץ זיגוג מקורר באופן שווה מעל בצד של העוגה.
זיגוג שמורות חום במחבת על חום נמוך, ערבוב, עד מבריק ו pourable, על 1 דקה.
יוצקים זיגוג באופן שווה על גבי עוגה, לוודא שזה מעילים הצדדים. לנער מתלה בעדינות זיגוג חלק.
עוגת צמרמורת עד המשרד, על 1 שעה.
* העוגה שומרת, מכוסה ומקורר, 3 ימים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* לטיפול קל יותר בעת הרכבת עוגה, מניחים שכבה תחתונה על קרטון עגול או התחתון נשלף של מחבת טארט או עוגה.