קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות12
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד גרמנית הפוכה

עוגת שוקולד גרמנית הפוכה
עוגת שוקולד גרמנית הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית III (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f ומחבתות עוגת שמן. תחתיות של מחבתות עם סיבובים של קלף או נייר שעווה. מנפים יחד סוכר, קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
קערהקערה
תנורתנור
2
להקציף יחד חלב מלא, חמאה, ביצה שלמה, חלמון, וניל, תמצית שקדים בקערה גדולה אחרת עד רק בשילוב. מקציפים תערובת ביצים לתוך תערובת קמח עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה, ואז להכות על מהירות גבוהה 1 דקה. הפחת מהירות נמוכה והכה במים עד רק בשילוב (הבלילה תהיה דקה). מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה (כ 1/2 כוסות למחבת) ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות וסיבוב אותם 180 מעלות באמצע האפייה, עד שבוחן יוצא נקי, 20 עד 25 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
חלב מלאחלב מלא
ביצהביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
תנורתנור
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
3
שכבות מגניב מחבתות על מדפים 15 דקות. הפעל סכין דק סביב קצוות של מחבתות ולהפוך שכבות על מדפים. בזהירות להסיר נייר קלף או שעווה ושכבות מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
סכיןסכין
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים קוקוס במחבת אפייה רדודה גדולה ופקאנים באחרת.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים פקאנים בשליש העליון של התנור והקוקוס בשליש התחתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 12 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מחבתות מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
יוצקים חלב מרוכז לתוך צלחת עוגה עמוקה 9 אינץ ' ומכסים בחוזקה עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
אופים חלב באמבט מים באמצע התנור 45 דקות. מילוי תבנית אפייה עם מים כדי להגיע באמצע צלחת עוגה ואופים חלב עד עבה וחום, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
הסר צלחת עוגה מאמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
9
מערבבים קוקוס, פקאן, וניל ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
ונילוניל
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מחבת מחום והוסף שוקולד וסירופ תירס, לטאטא עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
3
העברת זיגוג כוס 1 לקערה, הזמנת זיגוג שנותר בטמפרטורת החדר במחבת. זיגוג צ ' יל בקערה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה ומתפשט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
1
שים שכבת עוגה 1 על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה (כדי לתפוס זיגוג עודף). זרוק חצי מילוי קוקוס על ידי כפיות באופן שווה על פני השכבה בעדינות להפיץ עם מרית רטובה. למעלה עם שכבת עוגה אחרת ולהתפשט עם מילוי שנותר באותו אופן. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה ולהפיץ זיגוג מקורר באופן שווה מעל בצד של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
2
זיגוג שמורות חום במחבת על חום נמוך, ערבוב, עד מבריק ו pourable, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים זיגוג באופן שווה על גבי עוגה, לוודא שזה מעילים הצדדים. לנער מתלה בעדינות זיגוג חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4
עוגת צמרמורת עד המשרד, על 1 שעה.
5
עוגת העברה לצלחת.
1
* העוגה שומרת, מכוסה ומקורר, 3 ימים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* לטיפול קל יותר בעת הרכבת עוגה, מניחים שכבה תחתונה על קרטון עגול או התחתון נשלף של מחבת טארט או עוגה.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים3(חוֹרֶף)סירופ תירס קלסירופ תירס קל1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו הולנדית לא ממותקתאבקת קקאו הולנדית לא ממותקת1גדול(קיבלר)(קיבלר)1גדולזנים של פטריותזנים של פטריות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות אגוזי פקאן קצוציםאונקיות אגוזי פקאן קצוצים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חצי איכותישוקולד חצי איכותי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קוקוס ממותקקוקוס ממותק397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים3מקלותחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחים-חםמים רותחים-חם1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת