עוגת שוקולד דביק וחמאה
והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-90 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שוקולד דביק וחמאה, עוגת שוקולד דביק וחמאה, ו עוגת השוקולד הכפולה של פולה Ooey דביק חמאה גלידת עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
גריז קל 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה, 1 ביצה, ו 1 מקל מומס חמאה, ומערבבים עד מעורבב היטב. תערובת Pat למחבת מוכנה ולהניח בצד.
במערבל לעמוד, או עם מערבל יד, להכות את גבינת שמנת עד חלקה.
מוסיפים את 2 הביצים הנותרות, ואת אבקת הקקאו. מנמיכים את המהירות של המיקסר, ומוסיפים את אבקת הסוכר. להמשיך להכות עד החומרים מעורבבים היטב. מוסיף לאט את מקל 1 הנותרים של חמאה מומסת, ואת הוניל, ממשיך להכות את התערובת עד חלקה. מערבבים אגוזים עם מרית גומי.
מורחים מילוי על תערובת עוגה במחבת.
אופים במשך 40 עד 50 דקות. היזהר לא לבשל את העוגה; המרכז עדיין צריך להיות קצת דביק כאשר סיים את האפייה.
בואו עוגה להתקרר חלקית על מתלה חוט לפני חיתוך לחתיכות.