עוגת שוקולד דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד דובדבן. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם תמצית שקדים, אבקת קקאו, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . מתכונים דומים: עוגת שוקולד דובדבן, עוגת שוקולד דובדבן, ו עוגת שוקולד דובדבן.
הוראות
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease and flour one 9x13 inch baking pan.
Cream the butter with sugar until light and fluffy.
Mix in the eggs and almond extract and beat well.
Add the cocoa powder and mix until well combined.
By hand, stir the cake flour, baking soda and salt together.
Add flour mixture to the butter mixture and mix until just combined. Stir in the cherry pie filling.
Pour the batter into the prepared pan.
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 30 to 35 minutes or until a toothpick inserted near the middle comes out clean. Cool and frost with Chocolate Buttercream.