עוף אפוי בתנור עם רוטב שמן זית ופטרוזיליה
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לכם אבקת שום, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוף מצופה בעשב ואורזו פטרוזיליה, סלמון אפוי בתנור ברוטב פיכולין זית, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ב 2 שקיות zip העליון גדול, לחלק חצי הקמח, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת חרדל, אורגנו, טימין, מלח, ופלפל שחור בין כל שקית.
מניחים 6 חזה עוף בכל שקית. תאטמו תיקים ותלחצו למעיל.
הסר עוף משקית, מתנער ציפוי עודף.
מעבירים עוף לתבנית אפייה וריסוס עם תרסיס שמן זית.
אופים 25 עד 30 דקות, עד העוף הוא חום זהוב מבושל דרך.
מגישים 4 חצאי חזה עוף ברוטב שמן זית פטרוזיליה לארוחה זו ומקררים את שארית העוף עד שיהיה מוכן לשימוש.
במעבד מיני מזון, מניחים עלי פטרוזיליה.
להוסיף עוד שמן זית עד עקביות הרוטב הרצוי מושגת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כף מעל עוף ומגישים.