עוגת שוקולד ופטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד טארט פטל. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פטל, חמאה, עוגיות שוקולד ממולאות וניל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת פטל-שוקולד, עוגת פטל-שוקולד, ו עוגת שוקולד-פטל (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם ספריי בישול.
שלב פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על החלק התחתון ומעלה של מחבת מוכן. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
להמיס 2 עוז. שוקולד חצי-מתוק, לפי ההוראות. מקציפים תערובת פודינג וחלב בקערה בינונית עם להקציף 2 דקות. (פודינג יהיה עבה.) מערבבים בשוקולד נמס, ולאחר מכן 1 כוס שוט מגניב עד מעורבב.
יוצקים לתוך הקרום. להכניס למקרר 1-1 / 2 שעות.
מיקרוגל שנותר שוקולד חצי מתוק ושוט מגניב בקערה למיקרוגל על גבוה 2 דקות., ערבוב לאחר 2 דקות. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב. מגניב 10 דקות.
ריבה מיקרוגל בקערה נפרדת למיקרוגל על 15 שניות גבוהות.; להפיץ על שכבת פודינג בקרום. מכסים בתערובת שוט מגניב. מקררים 30 דקות.
הפעל סכין סביב טארט כדי לשחרר את שולי המחבת; להסיר שפה. ממיסים שוקולד לבן לפי הוראות החבילה; טפטוף מעל טארט.