לחם חיטה דבש II יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הלחם שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 255 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם מחיטה מלאה דבש, ו לחם חיטה דבש.
הוראות
1
ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
2
מוסיפים דבש ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
דבש
3
מערבבים בקמח מחיטה מלאה, מלח ושמן צמחי. עבודה כל המטרה קמח בהדרגה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש לפחות 10 עד 15 דקות. כאשר הבצק חלק וגמיש, מניחים אותו בקערה משומנת היטב. הפעל אותו מספר פעמים בקערה כדי לצפות את פני השטח של הבצק, ולכסות עם מטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
שמן צמחי
בצק
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 45 דקות.
5
אגרוף למטה הבצק. צורה לשני כיכרות לחם, ולמקם לשני משומן היטב 9 x 5 מחבתות כיכר אינץ. אפשר לעלות עד הבצק הוא 1 עד 1 1/2 אינץ ' מעל מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
6
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות.