עוגת שוקולד לימון
מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-101 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו שוקולד קקאו, מאוד מים, קרום עוגה לא מאופה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 204°.
מקציפים יחד חלמונים בקערה בינונית ומניחים בצד. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הסוכר ואת קורנפלור.
מוסיפים מים קרים ומערבבים להרטיב. לאחר מכן מוסיפים מים חמים, תוך ערבוב, ומבשלים על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם.
התערובת תתחיל להפוך שקוף להתעבות. כאשר התערובת מתחילה לבעבע קלות, להסיר מן החום. מערבבים בחמאה מומסת.
מוסיפים חלמונים תוך מקציפים כל הזמן.
מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון ותמצית הוניל עד לשילוב יסודי.
מניחים במקרר להתקרר, כ -15 דקות.
מרדדים את הקרום. למחבת 9 אינץ 'הקרום התחתון שלך צריך להיות סביב 11 אינץ' בקוטר.
מניחים את הקרום התחתון במחבת עוגה או צלחת.
המקום התגלגל קרום העליון מעל פאי מלא. חותם וקצוות חליל.
חותכים כמה חריצים בחלק העליון של העוגה כדי לפרוק ואז מברשת קרום העליון כולו עם ביצה לבן ואופים במשך 20 דקות. הפעל תנור עד 191° ואופה במשך 15 עד 25 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב.
הסר עוגה מהתנור להתקרר לחלוטין.
מערבבים שוקולד וחמאה בקערת מיקרוגל בינונית בטוחה. מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות ולאחר מכן מערבבים, חוזר, חימום במרווחים 15 השני עד חמאה הוא פשוט נמס וחלק. מערבבים בסירופ תירס. הגדר תערובת בצד עד שהוא רק מעט חם לגעת.
יוצקים תערובת שוקולד על עוגה מקוררת ולהתפשט לחלוטין כדי לכסות את החלק העליון של העוגה. מקררים עד שמוכנים להגיש. החנות מכוסה.